Γιώργος Λιάγκας - Ξέσπασε σε κλάματα στο Πρωινό για τα Τέμπη: «Σε μία ώρα, θα δω τα δικά μου τα παιδιά...»

Βαρύ το κλίμα στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Ξέσπασε σε κλάματα στο Πρωινό για τα Τέμπη: «Σε μία ώρα, θα δω τα δικά μου τα παιδιά...»

Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των διδύμων που πέθαναν στα Τέμπη μαζί με την ξαδέρφη τους, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με αφορμή την μήνυση από τους συγγενείς των θυμάτων για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Τα λόγια του πατέρα έφεραν δάκρυα στο πλατό της εκπομπής...

Ο Γιώργος Λιάγκας δε, ξέσπασε σε κλάματα καθώς τα λόγια του κύριου Πλακιά τον "τσάκισαν". Όπως είπε, μπορεί εκείνος σε λίγο να δει τα δικά του παιδιά, ωστόσο εκείνοι έχασαν τα δικά τους.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πλακιά για τα Τέμπη

«Έχετε μπροστά σας έναν πατέρα που έχασε τρια παιδιά. Αυτή την στιγμή στέκεται όρθιος κι σας μιλάει. Με τον χρόνο χειροτέρευε... Δεν ισχύει αυτό που λένε ότι ο χρόνος γιατρεύει. Εμένα με κάνει χειρότερα. Τώρα που σας βλέπω, με γυρνάτε πέρσι. Όταν έγινε το συμβάν, σηκωνόμουν το πρωί και έβλεπα εσάς. Αυτή η εκπομπή με σήκωσε στα πόδια. Έλεγα "φωνάζει ο Λιάγκας και εγώ κάθομαι στο κρεβάτι και κοιτάζω το ταβάνι;". Δεν το λέει για κάτι... Έτυχε να βγω μετά από έναν χρόνο στην εκπομπή σου και ίσως είναι η τελευταία μου εμφάνιση γιατί πρέπει να αφοσιωθώ σε άλλα πράγματα. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια», είπε ο Νίκος Πλακιάς ο πατέρας των διδύμων που εξαϋλώθηκαν.

Δείτε επίσης: Σπάραξε η μητέρα της Κλαούντια: «Η κόρη μου κάηκε στους 1.400 βαθμούς! Κάθε μέρα πηγαίνω και φιλάω το χώμα»

Τα δάκρυα του Γιώργου Λιάγκα

«Θέλω να σας πω κάτι, με τον καθένα προσωπικά έχω συνδεθεί πάρα πολύ. Αυτό το πράγμα με είχε στοιχειώσει εμένα έναν χρόνο πριν. Γιατί κι εγώ είμαι γονιός και δε μπορώ να το ξεπεράσω... Και δε μπορώ να ξεπεράσω όταν βλέπω πολιτικούς να μιλάνε γι’ αυτό. Εκνευρίζομαι πάρα πολύ, γιατί θεωρώ ότι έναν χρόνο έγινε επικοινωνιακή διαχείριση και μόνο και κουκούλωμα μόνο. Όπως το μπάζωσαν για να κουκουλώσουν αυτά που ήταν από εκεί κάτω, έτσι μπάζωσαν επικοινωνιακά την αλήθεια. Ένα χρόνο μετά μπαζώθηκε η αλήθεια.

Εγώ τώρα δάκρυσα γιατί τους συμπονώ τους ανθρώπους αυτούς και ο κ. Πλακιάς είπε μία αλήθεια που με συγκίνησε... αισθάνομαι ότι με τους ανθρώπους αυτούς, μιλάγαμε καθημερινά, ότι βγαίναμε και κάναμε την εκπομπή μαζί, αισθάνομαι ότι γίναμε μία οικογένεια εκείνο το διάστημα. Μετά ήμουν ο τελευταίος που φώναζε σε αυτή τη χώρα. Δεν θέλω να το παινευτώ, το ένιωσα και το έκανα. Και βγαίνουμε έναν χρόνο μετά και βλέπουμε τελικά αυτά που έλεγα ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε όσοι πιστεύαμε ότι θα κουκουλωθεί θα μπαζωθεί η υπόθεση και η αλήθεια. Αλί από αυτούς που έφυγαν κι αλί από αυτούς που έμειναν πίσω. Σε μία ώρα, θα δω τα δικά μου τα παιδιά και θα γελάω. Αλί από αυτούς που έχασαν τα δικά τους και δε μπορούν να το ξεπεράσουν», είπε με κόκκινα και δακρυσμένα μάτια ο Γιώργος Λιάγκας.