Εριέττα Κούρκουλου & Βύρων Βασιλειάδης: Πιο διαχυτικοί από ποτέ - Καθισμένη πάνω του, αντάλλασσαν ''καυτά'' φιλιά στο στόμα

Όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύο είναι οι άντρες της ζωής της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση και η ίδια άλλωστε δεν κρύβει την τεράστια αδυναμία, που έχει στον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη αλλά και στον μοναχογιό της, Νίκο Βασιλειάδη (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της).

Πρόσφατα και συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης 12/3 η γνωστή ακτιβίστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram - έτσι όπως ομολογουμένως δεν τη βλέπουμε συχνά!

Η τρυφερή φωτογραφία της Εριέττας Κούρκουλου με τον σύζυγό της

Η ίδια λοιπόν ήταν καθισμένη στα πόδια του συζύγου της, όσο εκείνος της χάιδευε το πόδι και παράλληλα το ζευγάρι έδινε έντονα φιλιά στο στόμα! Το looκ της Λάτση ήταν το ιδιαίτερα εκκεντρικό, φορώντας μίνι φόρεμα και διχτυωτό καλσόν με τον σύζυγό της να εκφράζει την αγάπη του σε δημόσια θέα.

Εριέττα Κούρκουλου - σύζυγος

Η ανάρτησή της για τις 14 Φλεβάρη

«"Εμπορικό", "γραφικό"… "περιττό"; Όποια και να είναι η κοινή γνώμη, η σημερινή ημέρα δεν παύει να είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη και να θυμηθούμε όλους τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ζωή μας!

Εγώ λατρεύω την εικόνα των στολισμένων μαγαζιών, την μοναδική μυρωδιά των κόκκινων τριαντάφυλλων και των χαμόγελων που είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των ερωτευμένων κάθε ηλικίας σήμερα!

Είμαι ο άνθρωπος που θα αρπάζει πάντα κάθε ευκαιρία να γιορτάζει τα όμορφα του κόσμου μας. Μπορεί να αγαπάω κάθε μέρα, αλλά στις 14 Φλεβάρη κάθε χρόνου φοράω τα κόκκινά μου, αγοράζω τα δωράκια μου και γουστάρω λίγο περισσότερο.

Εάν κάτι αξίζει εξ’άλλου μια μέρα αφιερωμένη σε αυτό, είναι η ΑΓΑΠΗ - το συναίσθημα αλλά και η πράξη που δίνει νόημα στην ύπαρξή μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους σας λοιπόν γιατί όλοι κάποιον αγαπάτε και από κάποιον αγαπιέστε», έγραψε στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου.

Ειρ

Εριέττα Κούρκουλου Βύρων ΒασιλειάδηςΕριέττα Κούρκουλου Βύρων ΒασιλειάδηςΕριέττα Κούρκουλου γιοςΒύρων Βασιλειάδης γιος

Φωτογραφίες: eriettakourkouloulatsi - Instagram