Δημήτρης Ουγγαρέζος για Κορινθίου - Λιάγκα: «Ή εγώ είμαι χαζός (το πιο πιθανό), ή κάποιος απ’ τους δύο δε λέει την αλήθεια»

«Η Μαρία επέμενε να αναρωτιέται γιατί ο Γιώργος Λιάγκας επανέρχεται στο θέμα "ένα χρόνο μετά". Εμάς ρωτάς, ρε Μαρία;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Η Μαρία Κορινθίου πριν από μερικές ημέρες παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, απαντώντας στον Γιώργο Λιάγκα, διαψεύδοντάς τον συγκεκριμένα, για όσα είπε για την αποχώρησή της από το Πρωινό του ΑΝΤ1, εξηγώντας πως το κανάλι είναι που διέκοψε την συνεργασία τους (δείτε εδώ τις δηλώσεις του και εδώ την δική της απάντηση).

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, παρακολουθώντας όλα όσα ειπώθηκαν, θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια μέσα από το προσωπικό του blog, "καρφώνοντας" την ηθοποιό, επισημαίνοντας πως για άλλη μία φορά δεν δόθηκε κάποια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με το τι συνέβη.

Τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στον Γιώργο Λιάγκα

«Ότι πήγε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή της φίλης της, Σίσσυς Χρηστίδου (άρα, ήθελε να νιώθει ασφάλεια τηλεοπτικά). Ότι κάθισε στο πάνελ, άρα έκτακτα – όχι ως βασική καλεσμένη στον καναπέ. Ότι (συνεπώς) πήγε εκεί απρογραμμάτιστα για να πει/απαντήσει σε κάτι συγκεκριμένο. Ότι υποθέσαμε λοιπόν, πως θα απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα αποκαλύπτοντας (επιτέλους) το λόγο που την ανάγκασε να φύγει απ’ την εκπομπή «Το Πρωινό» 10 μόλις μέρες πριν την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν.

Ότι η ίδια η Μαρία αναφερόμενη στη συγκεκριμένη αποχώρηση στο παρελθόν έχει κατά καιρούς δηλώσει πως, αυτή οφείλεται σε 3 συγκεκριμένα πρόσωπα στην εκπομπή που τη ζόρισαν. Ότι επίσης, η Μαρία έχει πολλές φορές έως τώρα διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως, οι σχέσεις της με τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήταν και παραμένουν οι καλύτερες.

Ότι παρόλα αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου πως η αποχώρηση της Μαρίας ήταν απομάκρυνση με την απόφαση να ανήκει στο κανάλι. Ότι, με βάση τα παραπάνω, το μικρό μου το μυαλό δε μπορεί να καταλάβει: Πώς την απέλυσαν, αφού την εκτιμούν;

Ότι συμπερασματικά: Ή εγώ είμαι χαζός (το πιο πιθανό), ή κάποιος απ’ τους δύο δε λέει την αλήθεια. Ότι 9 μήνες μετά και, αφού ο Γιώργος αναφέρθηκε σ’ εκείνη, η Μαρία πήγε ως «εμβόλιμη καλεσμένη» στο «Χαμογέλα Και Πάλι». Ότι η Μαρία Κορινθίου μιλούσε 10’ για το θέμα, χωρίς να πει τίποτα συγκεκριμένο, ή καινούριο.

Ότι το μόνο που ειπώθηκε (και μάλιστα με ονόματα) ήταν η διάψευση των λεγομένων του Γιώργου περί απομάκρυνσης και η διαβεβαίωση για τις καλύτερες των σχέσεων που έχει η Μαρία με τα στελέχη του ΑΝΤ1. Ότι η Μαρία επέμενε να αναρωτιέται γιατί ο Γιώργος Λιάγκας επανέρχεται στο θέμα «ένα χρόνο μετά». Εμάς ρωτάς, ρε Μαρία; Εσύ, δεν πήγες εκεί να μας πεις;», έγραψε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής και το κείμενο αυτό προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13/ 3 στο Πρωινό Σουσού.