Χαλασμός στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Εσείς ποια είστε που με κρίνετε; Αν ήταν η μητέρα σας;»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαλασμός στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Εσείς ποια είστε που με κρίνετε; Αν ήταν η μητέρα σας;»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βγήκε ζωντανά σήμερα Τετάρτη 13/3/ στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 με αφορμή τον χαμό που έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα κορμιά» και την αφίσα όπου δείχνει μια έγκυος γυναίκα σταυρωμένη.

Στο πλατό ωστόσο, επικράτησε τεράστια αναστάτωση, καθώς δεν συμφωνούσε κανείς με τις απόψεις του πολιτικού και έτσι οι τόνοι ανέβηκαν. Ο ίδιος μάλιστα, έγινε έξαλλος και ξεκίνησε τις φωνές.

Ο χαμός στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

«Είναι μια αδέσποτη αθλιότητα. Καταδικάζω τις ακραίες συμπεριφορές. Υπάρχει μια πρόκληση για το θρησκευτικό συναίσθημα όσον αφορά την αφίσα. Εγώ σέβομαι όλες τις θρησκείες αλλά συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια να εκτρέπονται τα πράγματα. Το είδαμε και με τον Μέγα Αλέξανδρο», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Η κυρία αυτή ηδονίζεται γιατί ασελγεί πάνω στην πίστη των Χριστιανών. Αν στο σταυρό πάνω ήταν η δική σας μητέρα, τι θα λέγατε; Τι είναι ο σταυρός; Παιχνίδι είναι; Κάποιος θυσιάστηκε εκεί πάνω», είπε σε άλλο σημείο σε έξαλλη κατάσταση.

Τότε ξεκίνησε μια ασύλληπτη ένταση στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1. Το πάνελ είχε διαφορετική άποψη από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Χαμός ωστόσο επικράτησε όταν η Ελένη Βουλγαράκη είπε «Καταδικάζετε κάθε μορφή βίας, αλλά ο λόγος σας είναι αρκετά ακραίος. Αυτή τη στιγμή μιλάτε ακραία για την αφίσα μιας ταινίας, επίσης έχετε εκφράσει πολλές φορές».

«Εσείς ποια είστε που με κρίνετε; Εσείς ποια είστε που με κρίνετε;», της απάντησε με την δημοσιογράφο να του λέει «Δεν σας κρίνω!»

«Μα, με κρίνετε! Αν ήταν η μητέρα σας, τι θα λέγατε;», ήταν η απάντηση του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκλήθηκε χαμός με πρωταγωνιστή τον ίδιο στο Πρωινό - Δείτε τι συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες