Ο κακός χαμός στον αέρα του Πρωινού με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Καλά εντάξει, έπεσα σε αδελφάτο...»

«Δεν το αφήνω να περάσει έτσι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο κακός χαμός στον αέρα του Πρωινού με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Καλά εντάξει, έπεσα σε αδελφάτο...»

Την απόψή του για το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το πρωί της Παρασκευής 2/2, στην εκπομπή Το Πρωινό. Μια φράση του, μάλιστα, εξόργισε τους συνομιλητές του και δημιούργησε ένταση στο πλατό.

Ο ίδιος πριν απο μερικές ημέρες είχε μιλήσει και στην εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά με τον συγκεκριμένο, πολυσυζητημένο θέμα. Στον αέρα της εκπομπής όμως μίλησε και μία μητέρα από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Οι δύο τους λοιπόν ήρθαν σε αντιπαράθεση για το θέμα αυτό, με τον πολιτικό να προβαίνει σε άκρως αιχμηρές δηλώσεις (δείτε εδώ).

Χαμός στο πλατό του Πρωινού με την ατάκα του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Κατά την διάκρεια της ζωντανής σύνδεσης, προκλήθηκε μία έντονη αναστάτωση ανάμεσα στους παρευρισκομένους, καθώς, οι απόψεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον συνεργατών του Πρωινού, δεν συνέπιπταν. Πάνω στον πανικό, λοιπόν ο πολιτικος "πέταξε" μία ατάκα η οποία εκνεύρισε τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μικρός χαμός στο πλατό της εκπομπής.

Δείτε επίσης: Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Βασίλη Στίγκα: «Μπράβο του που σπρώχνει τόσο, μύρισε η τεστοστερόνη μέσα στο βουλευτήριο...»

«Τα δικά μας παιδιά τα ρωτήσαμε εμείς που είμαστε κανονικοί υποτίθεται; Δεν τα ρωτήσαμε. Τα φέραμε στον κόσμο. Και μπορεί να περάσουνε καλά, μπορεί και να δυστυχήσουνε» είπε ο Τάσος Τεργιάκης

«Καλά, εντάξει, έπεσα σε αδελφάτο» είπε ο Παναγιώτη Ψωμιάδης

«Είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης,

«Ντροπή» φώναξε Φωτεινή Πετρόγιαννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του προσπάθησε να λήξει την κουβέντα λέγοντας: «Δεν το αφήνω να περάσει έτσι. Δεν μπορείτε να χαρακτηρίζεται αδερφάτο υποτιμητικά, λες και οι αδερφές είναι κάτι κατώτερο, οι ομοφυλόφιλοι… Όταν λέτε ότι “έπεσα σε αδελφάτο”…»

Δείτε εδώ το βίντεο: