Αλέξης Κούγιας για δικαστική διαμάχη με Λάκη Λαζόπουλο: «Αντί να ζητήσει συγγνώμη θέλει να κάνει και μηνύσεις...»

«Αυτό που έκανε σε εμένα και τα παιδιά μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό την Τετάρτη 13/3 με τον γνωστό ποινικολόγο να αναφέρεται στο πρόσωπο του Λάκη Λαζόπουλου και στη δικαστική διαμάχη, που εκκρεμεί ανάμεσά τους.

Από τη μεριά του ο δικηγόρος ζήτησε διακοπή της δίκης σχετικά με την υπόθεση Λαζόπουλου για λόγους υγείας. Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε, πως δεν κινδυνεύει η ζωή του, ωστόσο θα πρέπει να αλλάξει θεραπεία για το ζήτημα υγείας, που αντιμετωπίζει.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια από συναδέλφους σας να επανέλθει ο Λάκης Λαζόπουλος στο τηλεοπτικό προσκήνιο και χρησιμοποιεί κάθε μέσο, αναφέροντας το όνομά μου για να αντιδράσω και έτσι να διαιωνίζεται μια συζήτηση.

Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε εμένα και τα παιδιά μου ήταν πολύ άσχημο και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε εμένα και τα παιδιά μου θα έπρεπε ο ίδιος να το διορθώσει με μια συγγνώμη. Ούτε των δικαστηρίων άνθρωπος είναι, ούτε των βιαιοπραγιών.

Ούτε τον χτύπησα, ούτε έκανα κάτι άλλο από αυτά που υποστήριξε. Το ότι αναγνωρίζει ότι είμαι ψηλότερος από αυτόν, πάλι καλά...Τόσα χρόνια με εμφάνιζε κοντό, έγινα ο κοντίτερος άνθρωπος της ελληνικής κοινωνίας. Με εμφάνιζε ανήθικο, έλεγε να πυροβολήσει εμένα ο αστυνομικός αντί τον Γρηγορόπουλου. Και αντί να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά, που τα έλεγε κάθε μέρα στην τηλεόραση και τα έβλεπαν τα παιδιά μου θέλει να κάνει και μηνύσεις.

Η υπόθεση έχει δρόμο μπροστά μας. Θα συναντηθούμε ξανά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρεί… Μια συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως, να πει τι ακριβώς συνέβη και όλα θα είναι όπως πρέπει. Ούτε μου αρέσει να δέρνω, ούτε μου αρέσει να ξεφτιλίζω», είπε ο Αλέξης Κούγιας.