Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή και Άννα Μαρία Βέλλη: «Προφανώς δεν είναι καλές οι σχέσεις τους και θα πω και κάτι άλλο...»

Τα σχόλια μετά το ξεκαθάρισμα του τραγουδιστή για την κακοποίηση της πρώην συντρόφου του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή και Άννα Μαρία Βέλλη: «Προφανώς δεν είναι καλές οι σχέσεις τους και θα πω και κάτι άλλο...»

Ο Άρης Μακρής, μετά την συνέντευξή του στο Super Κατερίνα, όπου απάντησε για την υπόθεση κακοποίησης της Άννα Μαρίας Βέλλη (δείτε την εδώ), παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού (δείτε εδώ), μετά τις οποίες ακολούθησαν διάφορα σχόλια από το πάνελ.

Η Ελένη Τσολάκη, μάλιστα, πήρε τον λόγο και τόνισε πως δεν πιστεύει ότι όλο αυτό που συμβαίνει έχει να κάνει με κάποια εκδίκηση από την πλευρά της πρώην συντρόφου του τραγουδιστή, παρόλο που η σχέση τους μπορεί να έληξε άσχημα, όπως εξομολογήθηκε και ο ίδιος.

Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για τον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη

«Είναι απολύτως λογικό το συναίσθημα του Άρη. Προφανώς δεν είναι καλές οι σχέσεις τους και θα πω και κάτι άλλο. Αν έχει λήξει άσχημα και άδοξα αυτή η σχέση, έχει προκύψει και αυτό και τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα τον Άρη και κάποια άλλα την Άννα Μαρία, δεν είναι εύκολο το τηλεφώνημα μεταξύ τους. Μπορεί και να έχει γίνει όμως», είπε αρχικά και κατέληξε:

«Χωρίς να χρειαστεί να κατονομάσει ποιος ήταν, μπορεί να πει ποιος δεν ήταν. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα εκδίκησης αυτό το πράγμα. Είναι θέμα απλά αποκατάστασης της αλήθειας. Εγώ θέλω να δώσουμε λίγο χρόνο γιατί οι αντιδράσεις και το πώς αντιδράει ένας άνθρωπος πάνω σε μια περίσταση δεν έχουν λυσάρι. Άρα, λοιπόν, ας δώσουμε τον χρόνο και σε αυτό το κορίτσι, που έχει πει ανοιχτά ότι έχει υπάρξει θύμα και έχει μπει σε μια κακοποίηση, τα συναισθήματα της μπορεί να της έχουν ξαναφουντώσει και να έχουν ξανανάψει μέσα της, όπως ο φόβος, για να δούμε πως θα αντιδράσει...».