Γιούλικα Σκαφιδά: Μαζί με τον γιο της στο πλατό του Πρωινού - «Είναι ήσυχο, δεν σας έχει ενοχλήσει»

Η αποκάλυψη για την καθημερινότητά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιούλικα Σκαφιδά: Μαζί με τον γιο της στο πλατό του Πρωινού - «Είναι ήσυχο, δεν σας έχει ενοχλήσει»

Η Γιούλικα Σκαφιδά παρευρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ώστε να συζητήσει με τον Γιώργο Λιάγκα για την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής, τους τελευταίους της ρόλους, αλλά και το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αυτό της μητρότητας.

Η ηθοποιός, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποκάλυψε πως μαζί της, πίσω από τις κάμερες, βρισκόταν και ο γιος της, με τον παρουσιαστή να την ρωτά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καθημερινότητά τους από τότε που επέστρεψαν σπίτι μετά το μαιευτήριο.

Η εμφάνιση της Γιούλικα Σκαφιδά με τον γιο της στο Πρωινό

«Πώς απολαμβάνεις τη ζωή σου με το αγοράκι σου που το έχεις φέρει και εδώ;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η καλεσμένη του απάντησε: «Είναι ήσυχο, δεν σας έχει ενοχλήσει» και συνέχισε μιλώντας για το μωρό της: «Κλαίει όταν θέλει να φάει, τρώει καλά… Το θηλάζω! Ήθελα να γίνω πολύ μαμά. Η ζωή μου έχει αλλάξει… Ήθελα πολύ να γίνω μανούλα. Η απόφασή μου ήταν πολύ συνειδητή, το μεθόδευσα… Ήμουν έτοιμη για όλα. Δεν είναι τόσο δύσκολα, όσο το περίμενα. Κοιμάται πια τα βράδια…».

Δείτε επίσης: Ο μαραθώνιος της ζωής της, το πραγματικό της όνομα και ο μεγάλος έρωτας

Αυτό το όνομα θα πάρει ο μπέμπης

Μέσα από τα social media βλέπουμε πολύ συχνά το μωράκι της Γιούλικα και τις ευχές, που λαμβάνει στα σχόλια από το κοινό της και τους διαδικτυακούς της φίλους. Μια εξ αυτών είναι η Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ την αντίδρασή της μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της Σκαφιδά).

Την Πέμπτη 11/1 μάλιστα η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, πως πολύ σύντομα θα είναι καλεσμένη στο πλατό η Γιούλικα. Στη συνέχεια μάλιστα η Μπάρκα επιβεβαίωσε το όνομα, που θα πάρει ο γιος της ηθοποιού. Και το όνομά αυτού λοιπόν ''Άγγελος''.

«Αφιερώνουμε τη μαγειρική στη Γιούλικα Σκαφιδά, που το μωρό μας θα ονομαστεί Άγγελος! Τους αγαπάμε! Η Γιούλικα θα έρθει σύντομα στην εκπομπή», είπε η Δανάη Μπάρκα.