Ελένη Μενεγάκη: Χόρευε όλο νάζι μόλις μπήκε στο πλατό του MEGA - «Θέλω να πετάξω! Όταν το παιδάκι μου...»

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια για την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Χόρευε όλο νάζι μόλις μπήκε στο πλατό του MEGA - «Θέλω να πετάξω! Όταν το παιδάκι μου...»

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαρτίου, μπήκε όλο νάζι στο πλατό της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, χορεύοντας την ώρα που πλησίαζε τους συναδέλφους της που την περίμεναν στο πάνελ. Τότε εκείνοι αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και έχει τέτοια κέφια.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αποκάλυψε πως λίγο πριν βγει στον αέρα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κόρη της, Λάουρα, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω σπουδών. Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια χαρά, καθώς της λείπει πολύ και θέλησε να το μοιραστεί με τους συνεργάτες και το κοινό της.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για το τηλεφώνημα της Λάουρας Λάτσιου

  • Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Σαν την πεταλουδίτσα είσαι σήμερα στο πλατό, πετάς από εδώ από εκεί
  • Ελένη Μενεγάκη: Τι να κάνω ρε παιδιά;
  • Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Άλλες φορές κάθεσαι ήσυχη ήσυχη...
  • Ελένη Μενεγάκη: Έστω και αυτή την άσχετη ώρα, την ώρα της δουλειάς, όταν με παίρνει το παιδάκι μου που δεν είναι κοντά μου, μου δίνει φτερά… Θέλω να πετάξω! Έχω μεγάλη χαρά! Δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς, παρά μόνο οι γυναίκες που τα παιδάκια τους είναι μακριά από το σπίτι και σπουδάζουν.

Δείτε επίσης: Η κόκκινη γραμμή που πέρασαν οι παπαράτσι για την Βαλέρια Λάτσιου - Ο πόλεμος και τα ασφαλιστικά μέτρα

Η σπάνια κοινή τους εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας

Η Ελένη Μενεγάκη όποτε βρίσκεται εκτός στούντιο και εκπομπής, περνά τον χρόνο της με την οικογένειά της, τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους (δείτε εδώ το σκάφος των 100.000 ευρώ με το οποίο ταξιδεύουν συνεχώς). Πέρα, όμως, από όσα δημοσιεύει η ίδια στα social media της, οι στιγμές τους που έρχονται στο φως είναι ελάχιστες.

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr εντόπισε την ίδια μαζί με την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου στους δρόμους της Αθήνας και οι δυο τους έκαναν χαμό. Όλα τα βλέμματα στράφηκαν προς το μέρος τους, με την παρουσιάστρια να εντυπωσιάζει με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε, το ροζ κραγιόν της και τα λιτά αξεσουάρ της, ενώ πολλοί παρατηρούσαν πόσο έχει μεγαλώσει η νεαρή, καθώς έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα πια (δείτε εδώ το μήνυμα που της έστειλε και την "τρέλανε").

Μενεγάκη Λάουρα

Ελένη Μενεγάκη Λάουρα Λάτσιου