Ελένη Μενεγάκη: Η κόκκινη γραμμή που πέρασαν οι παπαράτσι για την Βαλέρια Λάτσιου - Ο πόλεμος και τα ασφαλιστικά μέτρα

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Και πάλι στο προσκήνιο ήρθε η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και τον Άρη Καβατζίκη. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος μίλησε με λεπτομέρειες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν η παρουσιάστρια κινήθηκε νομικά εναντίον του και εναντίον του περιοδικού που εργαζόταν το 2015.

Αφορμή είχαν σταθεί οι φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει από το παιδικό πάρτι της κόρης της Βαλέριας Λάτσιου. Είχαν σταλεί παπαρατσικές φωτογραφίες τις οποίες είχαν δημοσιεύσει, ωστόσο δεν γνώριζαν πως ο χώρος που είχε γίνει το πάρτι ήταν ιδιωτικός και απαγορευόταν.

«Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο» - δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρη την αποκάλυψη του Άρη Καβατζίκη στο The 2night show.

Από τότε οι σχέσεις ωστόσο της Ελένης Μενεγάκη και του Άρη Καβατζίκη έχουν αποκατασταθεί. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του απάντησε μέσα από την εκπομπή της στο MEGA - δείτε εδώ τι σχολίασε για το τότε περιστατικό.

Τι ακριβώς είχε συμβεί με Μενεγάκη - Καβατζίκη

Η Τίνα Μεσσαροπούλου με αφορμή την αναφορά του Άρη Καβατζίκη στην δικαστική τους διαμάχη, μέσα από το Happy Day του ALPHA περιέγραψε τι είχε συμβεί.

«Έγινε το 2015. Τώρα το θυμήθηκα. Πήγαν στα δικαστήρια το 2020. Επρόκειτο για τα γενέθλια της κόρης της Ελένης, Βαλέριας. Μετά είχε ξεκινήσει ένας πόλεμος με εξώδικα, με ασφαλιστικά μέτρα κτλ… Τότε η κα Λυμπέρη είχε γράψει ένα τεράστιο κείμενο κατά της Ελένης Μενεγάκη και έτσι ξεκίνησε το τέλος της φιλίας τους. Εδώ έχει να κάνει με τον ιδιωτικό χώρο. Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ξαναφτάσει σε αυτήν την κατάσταση» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.