Σταμάτης Κραουνάκης: «Λατρεύω Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες! Με τη γυναίκα του είμαστε...» - Η απάντηση στον σάλο μετά την "επίθεση" στους δημοσιογράφους

«Στο παρελθόν είχαμε "σκοτωθεί", μου έκανε μήνυση γιατί...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταμάτης Κραουνάκης: «Λατρεύω Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες! Με τη γυναίκα του είμαστε...» - Η απάντηση στον σάλο μετά την

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, και στον Άρη Καβατζίκη, με τον οποίο συζήτησε για όλους και για όλα. Έκανε, μάλιστα, μία αναφορά στον Γιώργο Νταλάρα και τον όλο ντόρο που δημιουργήθηκε μετά την επίθεσή του στους δημοσιογράφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καλλιτέχνης πριν από λίγες ημέρες σε νέα του συνάντηση με ρεπόρτερ είχε πετάξει νέα "καρφιά" για τη δουλειά τους και κατά πόσο οι γονείς τους θα πρέπει να ντρέπονται για εκείνους (δείτε εδώ). Ο πρώτος, λοιπόν, παρόλο που στηρίζει τα νέα παιδιά που κάνουν αυτή τη δουλειά, θεωρεί πως πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με τον τραγουδιστή.

Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη για τον Γιώργο Νταλάρα

«Λατρεύω Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες! Να μην πηγαίνουν και κρέμονται και τα παιδιά. Εγώ πήρα το μέρος των παιδιών, σήκωσα το μπαϊράκι ότι μη τα βάζουμε και με τα παιδιά των 100 ευρώ. Αφήστε τον ήσυχο τον Γιώργο Νταλάρα, δεν αλλάζει ο άνθρωπος, αυτός είναι, τέλος. Στο παρελθόν είχαμε "σκοτωθεί", μου έκανε μήνυση γιατί κάτι είχα πει για την Κύπρο. Δεν εκδικάστηκε, την απέσυρε τη μήνυση μετά από καιρό. Αυτός είναι ο Γιώργος, ή τον αγαπάς ή δεν τον αγαπάς. Δεν θέλω να πω πολλά γιατί είμαστε πολύ φίλοι με τη γυναίκα του. Αλλά αφήστε τον ήσυχο. Τον αγαπάει όλη η Ελλάδα. Έχει δώσει τη ζωή του στο τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης απάντησε και για την παρεξήγηση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη μετά την απόφασή της να αφαιρέσει τη λέξη "χοντρή" από το τραγούδι του, "Πάμε στον Άδωνι για καφέ": «Φυσικά και λέω το "Πάμε στον Άδωνι για καφέ" και μάλιστα την κάνω κιόλας την χοντρή. Η Άλκηστις το έκανε για δικούς της λόγους, επειδή είναι ζαβή ή επειδή είναι πολύ ευαίσθητη στα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Με τον Μπέο ναι, τη χοντρή όχι... Δεν ξέρω τι (δείτε εδώ σε τι αναφέρεται). Παναγία μου, σε παρακαλώ, βοήθησέ με. Φυσικά αγαπάω την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, της την έχω πει πολλές φορές, δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε σε ένταση, αλλά έτσι είναι οι μεγάλες σχέσεις στη ζωή. Να έρθει ένα καινούριο τραγούδι να μας ενώσει πάλι, έμενα την Άλκηστη και τη Λίνα Νικολακοπούλου. Μοιραία και νομοτελειακά θα ξαναγίνει αυτή η συνάντηση».