Ελένη Μενεγάκη: «Να σου ζήσει! Είναι κούκλος!» - Οι δημόσιες ευχές για το νεογέννητο μωρό της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Η αποκάλυψη για την επιθυμία της ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Να σου ζήσει! Είναι κούκλος!» - Οι δημόσιες ευχές για το νεογέννητο μωρό της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά την αποκάλυψη για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου (δείτε εδώ τι συνέβη), θέλησε να αναφερθεί, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, σε ένα άλλο παιδί, ένα νεογέννητο μωρό, μίας επιτυχημένης ηθοποιού, η οποία γέννησε πριν από μερικά 24ωρα.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, θέλησε να της στείλεις της ευχές της για το νέο κεφάλαιο που μόλις ξεκίνησε για εκείνη και τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πως η ίδια κατάφερε να κάνει το μεγαλύτερο όνειρό της πραγματικότητα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας γι' αυτό.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τη γέννηση του γιου της Αντιγόνης Κουλουκάκου

«Να πούμε κι ένα “να σου ζήσει” στην Αντιγόνη Κουλουκάκου και τον σύντροφό της, γενικότερα σε όλη τους την οικογένεια. Μάθαμε χθες ότι έγινε μανούλα, απέκτησε τον γιο της. Το ήθελε τόσο πολύ. Και νομίζω, στις λίγες στιγμές που την είδαμε να μιλάει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, σε μία-δυο εκπομπές που εμφανίστηκε, αλλά και εμείς που μιλήσαμε ιδιωτικά μαζί της, πραγματικά νιώσαμε ότι ήταν μια διαδρομή που την ήθελε πολύ, την πίστεψε πολύ και γι' αυτό ακριβώς έφτασε αυτή τη στιγμή να έχει στην αγκαλιά της το μωρό της. Πολύ ευτυχισμένη! Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Να σου ζήσει! Είναι κούκλος! Θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά όταν θα είσαι έτοιμη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το πρώτο βίντεο μετά με το μωρό

H ηθοποιός - μοντέλο βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τον γιο της και μάλιστα την Τετάρτη 13/3 η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με το οποίο ευχαρίστησε για τις δημόσιες ευχές.

Το χαμόγελο της Αντιγόνης Κουλουκάκου στο πρώτο βίντεο μετά τον τοκετό της, αποτυπώνει στο έπακρο τα συναισθήματά της και την ευτυχία, που νιώθει μετά την τόσο σημαντική αλλαγή στη ζωή της.