Το "καρφί" της Δανάης Μπάρκα σε εκπομπές: «Το παίζεις political correct, αλλά...»

Όλο υπονοούμενα η παρουσιάστρια του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day. Σε αυτή σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά με τις κόντρες και την αυτοαναφορικότητα, λέγοντας τα εξής:

«Ο τίτλος που θα έβαζα φέτος στην τηλεόραση είναι "αχταρμάς". Θεωρώ ότι είναι η πιο αδόμητη χρονιά που έχω ζήσει ποτέ από το 2005 που εγώ παρακολουθώ τα τηλεοπτικά δρώμενα. Σαν να τα έριξες εκεί και να περιμένεις να "πάνε". Κερδίζουν στην τηλεθέαση άνθρωποι που συνεχίζουν σταθερά και έχουν μία αξιοπιστία ή άνθρωποι οι οποίοι κάνουν κάτι τολμηρό. Θεωρώ παθογένεια και αστείο αυτό που συμβαίνει με τις κόντρες στην τηλεόραση. Απασχολεί μόνο εμάς, κανένας άλλος ο οποίος δεν ασχολείται με αυτή τη δουλειά δεν έχει ιδέα τι γίνεται. Αυτό δείχνει ότι είναι χαμένος χρόνος και ενέργεια από την πλευρά όλων. Ελπίζω ότι θα τελειώσει αυτό, θα βαρεθούμε...».

Το "καρφί" της Δανάης Μπάρκα σε εκπομπές

Οι δηλώσεις αυτές προβλήθηκαν στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου, και η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει κάποια σχόλια σχετικά με αυτές, πετώντας τα υπονοούμενά της για συγκεκριμένα προγράμματα.

«Καλά, υπάρχουν κι εκπομπές που φοράνε το μανδύα των άλλων εκπομπών, αλλά η ουσία τους είναι η ίδια με τις τότε εκπομπές που θυμόμαστε. Απλά το κάνουν όλο πιο προστατευμένα και πιο πουδραρισμένα. Τώρα είναι αυτό που το παίζεις political correct, αλλά θα πετάξεις και κάτι... και θα λιποθυμήσουμε», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε σε κλάματα στον πλατό του Πάμε Δανάη - «Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν τους...»