Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε σε κλάματα στον πλατό του Πάμε Δανάη - «Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν τους...»

Η εξομολόγηση για την προσωπική τους ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε σε κλάματα στον πλατό του Πάμε Δανάη - «Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν τους...»

Η Δανάη Μπάρκα συγκινήθηκε με αφορμή μια συνέντευξη που προβλήθηκε στο Πάμε Δανάη στο MEGA σήμερα Τετάρτη 13/3. Η παρουσιάστρια της εκπομπής μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα οι συνεργάτες να της δώσουν χαρτομάντηλα για να σκουπίσει τα δάκρυα της.

Αφού συνήλθε, προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση που αγορά την ζωή της και την καθημερινότητα της, κάνοντας και τους συνεργάτες της με αυτό τον τρόπου να "λυγίσουν".

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που όταν τους έχεις συνδυάσει με κάποια δικά σου κομμάτια, με την οικογένειά σου, με τα ταξίδια σου, με το μεγάλωμά σου και τους βλέπεις να μιλάνε, να ανοίγουν παράθυρα από τη ζωή τους δεν σε πιάνει μια συγκίνηση; Ο Σταμάτης είναι η πρώτη μου έξοδος δηλαδή στο δημοτικό η πρώτη μου φορά που βγήκα βράδυ ήταν στην Σπείρα, Σπείρα και από τότε είναι ένας άνθρωπος που με έχει συντροφεύσει σε αγάπες, έρωτες, σε αδιέξοδα, χωρισμούς, σε σκοτάδια αλλά και προσωπικά να έχεις τη δυνατότητα να μιλάς με έναν τέτοιο άνθρωπο, είναι χαρά και τιμή. Είναι μαγικός», είπε για την συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα - «Τελικά απιστία τι είναι; Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν & να φέρω σε δύσκολη θέση την...»

Αυτή είναι η συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη που έκανε την Μπάρκα να "λυγίσει"

«Φυσικά και λέω το "Πάμε στον Άδωνι για καφέ" και μάλιστα την κάνω κιόλας την χοντρή. Η Άλκηστις το έκανε για δικούς της λόγους, επειδή είναι ζαβή ή είναι πολύ ευαίσθητη στα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Φυσικά αγαπάω την Άλκηστη της την έχω πει πολλές φορές, δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε σε ένταση, έτσι είναι οι μεγάλες σχέσεις στη ζωή. Να έρθει ένα καινούριο τραγούδι να μας ενώσει πάλι, έμενα την Άλκηστη και τη Λίνα Νικολακοπούλου, μοιραία και νομοτελειακά θα ξανασυναντηθούμε οι τρεις μας. Δεν με πείραξε που βγήκε η χοντρή από το στίχο, εγώ ο ίδιος κάνω κόψε-ράψε στα τραγούδια μου, απλώς έγινε πολλή φασαρία για το απολύτως τίποτε. Μάλωσα με την Άλκηστη όταν πήρε τα τραγούδια μου, τα ανέβασε στη νταλίκα και πήγε έξω από τον Μητσοτάκη να κάνει εκείνος την τρελή αποκριά στον κορωνοϊό. "Τα πιο ωραία λαϊκά" μπορεί να το ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, άλλα δεν το έγραψα το τραγούδι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ανέφερε αρχικά για τον χαμό που προκάλεσε η απόφαση της τραγουδίστριας για το τραγούδι "Άδωνις".

«Λατρεύω Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες. Να μην πηγαίνουν και κρέμονται τα παιδιά για δηλώσεις, παρόλο που εγώ πήρα το μέρος των παιδιών. Αφήστε τον ήσυχο, δεν αλλάζει ο άνθρωπος, τέλος. Στο παρελθόν είχαμε "σκοτωθεί", μου έκανε μήνυση γιατί κάτι είχα πει για την Κύπρο. Δεν εκδικάστηκε, την απέσυρε τη μήνυση ο Νταλάρας μετά από καιρό, αυτός είναι ο Γιώργος, ή τον αγαπάς ή δεν τον αγαπάς, είμαστε πολύ φίλοι με τη γυναίκα του», είπε για τον χαμό που προκάλεσαν οι κινήσεις του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους ρεπόρτερ.