Γιάννης Ξανθόπουλος: «Τα όνειρα ζωής δεν τα είχε ξεκινήσει ακόμα...» - Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο

Οι φίλοι του βρέθηκαν στο σημείο της σύγκρουσης και του άφησαν λουλούδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος συγκρούστηκε με ένα αμάξι στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα άλλο, πριν από μερικά 24ωρα, με αποτέλεσμα ένας 19χρονος, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, να χάσει τη ζωή του. Ο πατέρας του άτυχου νεαρού μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου.

Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος του δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, όπως και ο καλύτερός του φίλος που παραχώρησε επίσης δηλώσεις στο κανάλι, αποκαλύπτοντας την αντίδρασή του μόλις ενημερώθηκε στο σχολείο για το συμβάν.

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα με τον Γιάννη Ξανθόπουλο

«Στη δουλειά του πήγαινε όπως κάθε μέρα. Καλό παιδί, τίμιος. Τα όνειρα ζωής δεν τα είχε ξεκινήσει ακόμα. Είχε τελειώσει τις σπουδές και δούλευε σε μία κάβα. Σπούδασε ψυκτικός», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Αντώνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φίλοι του βρίσκονται επίσης σε σοκ και για να τιμήσουν τον νεαρό αποφάσισαν να βρεθούν στη τοποθεσία του δυστυχήματος, όπου κόλλησαν την φωτογραφία του και άφησαν λουλούδια.

«Ήταν ο παιδικός μου φίλος. Ήμασταν μαζί από την πέμπτη τάξη του δημοτικού, δεν το περίμενα ότι θα "φύγει". Ετοιμαζόμουν το πρωί να πάω σχολείο και έμαθα ότι ο φίλος μου πέθανε και έτρεξα αμέσως στο νοσοκομείο να δω που είναι, αλλά δεν πρόλαβα...», δήλωσε ο καλός του φίλος.

Δείτε επίσης: Μητέρα 19χρονου οδηγού: «Ο γιος μου έχει κάνει πλαστική στο αυτί! Το πρόλαβα ζωντανό το άλλο παιδί και έλεγε....»