"Πάγωσε" η Ράνια Τζίμα με την παρατήρηση του Στέφανου Κασσελάκη: «Ήταν απαράδεκτο το ρεπορτάζ σας χθες που είπατε ότι...»

«Αν είναι να κάνουμε ρεπορτάζ σε μια ανάρτησή μου, να το κάνουμε σωστά....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Καλεσμένος στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/3, ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να παραχωρήσει στην Ράνια Τζίμα και στον Γιάννη Πρετεντέρη, μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας τους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την ενόχλησή του σχετικά με ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε χθες στο δελτίο και ειπώθηκε ότι ο ίδιος πήγε στον στρατό για να ξεκουραστεί. Υπνεθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία.

Η ενόχληση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ήταν απαράδεκτο το ρεπορτάζ σας χθες που είπατε ότι θα κάνω ξεκούραση στο στρατόπεδο. Θα ξεκουράζομαι στο στρατόπεδο; Αν είναι να κάνουμε ρεπορτάζ σε μια ανάρτησή μου, να το κάνουμε σωστά. Είπα ότι στις πολύ λίγες ώρες που προβλέπονται για ξεκούραση στο στρατόπεδο, με βλέπω να διαβάζω βιογραφικά. Ουδέποτε είπα ότι θα ξεκουραστώ στο στρατόπεδο» είπε.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Ρομαντικό ταξίδι με τον Tyler McBeth λίγο πριν φύγει για στρατό - To 5άστερο ξενοδοχείο που μένουν στην ορεινή Αρκαδία

Πότε θα παραστεί στον σταρτό ο Στέφανος Κασσελάκης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 6/3 στην εκπομπή του ANT1, Το Πρωινό και τον Τάσο Τεργιάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου στο Ξηροκάμπι της Σπάρτης. Εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παραμείνει 15 μέρες.