"Κόλαφος" ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν έχω ανάγκη να με κάνουν ούτε δρόμο, ούτε να μου κάνουν μνημόσυνο....»

«Η επιτυχία δεν είναι καλό πράγμα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στον Θανάση Πάτρα και στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 13/3. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία αλλά και τον τρόπο που την αντιλαμβάνεται ο ίδιος.

Όσα δήλωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος για την επιτυχία

«Δε μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις. Όλα έχουν ειπωθεί σε αυτή τη ζωή. Θυμάμαι όλα αυτά που έγιναν στη ζωή μου, αλλά δε ζω με αυτά, οπότε δεν έχω και λόγο να σκέφτομαι ως σοφός. Σοφός θα είχε ενδιαφέρον να ήμουν στα 18. Δεν έχω ανάγκη να με κάνουν ούτε δρόμο, ούτε αδριάντα, ούτε να μου κάνουν μνημόσυνο. Οι άνθρωποι θα ξεχαστούν και καλώς θα ξεχαστούν. Αυτό που θα μείνει είναι μια ανάμνηση, αυτό ζει και αυτή είναι η μεγάλη κληρονομιά που μπορείς να αφήσεις…»

Δείτε επίσης: Αντώνης Καφετζόπουλος: «Φτηνά τη γλιτώσατε, άλλοι κουνάνε το δάχτυλο με διαφορετικό τρόπο...» - Η απάντηση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων

«Η επιτυχία δεν είναι καλό πράγμα. Αν κάνεις μια μεγάλη επιτυχία σε ένα είδος, μετά θα αποζητάς συνέχεια αυτό το πράγμα, με έναν παρόμοιο ρόλο, κι αυτό μπορεί να σε εγκλωβίσει πολύ άσχημα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του Αντώνη Καφετζόπουλου

Πριν απο λίγους μήνες ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης αναφορικά με τη ζωή του και την επικαιρότητα στη χώρα. Μεταξύ λοιπόν των όσων αποκάλυψε ο ηθοποιός ήταν και μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της ζωής του, όταν δηλαδή κόντεψε να χάσει από τη ζωή τον φίλο του, Άκη στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1, Ο σκορπιός.

«Θα μπορούσε ο Άκης κυριολεκτικά να έχει σκοτωθεί. Τουλάχιστον εγώ που ήμουν στο από πίσω αυτοκίνητο, γιατί ήταν ένα κυνηγητό με τρία αυτοκίνητα, μπροστά ήταν η κάμερα, από πίσω ο Πουλικάκος με έναν οδηγό, ο Άκης μόνος του με το αυτοκίνητο που έφυγε στο γκρεμό και από πίσω η Φαίη και εγώ ακολουθούσαμε.

Είδα το αυτοκίνητο του Άκη να φεύγει στο γκρεμό. Νομίζω ότι δεν έχω κατέβει ποτέ πλαγιά στη ζωή μου, ούτε υπήρχε περίπτωση να κατέβω τόσο γρήγορα - πως κατέβηκα και έφτασα μέχρι εκεί. Ήταν μια στιγμή στην οποία μπορούσαμε να έχουμε χάσει τον Άκη. Άνετα.

Η περιοχή είναι γεμάτη γκρεμούς και όντως αποτελεί τύχη το συγκεκριμένο σημείο είχε έναν βράχο, που σταμάτησε το αυτοκίνητο χωρίς να τουμπάρει, χωρίς να γίνουν άλλα πράγματα. Ήταν μια πάρα πολύ, πάρα πολύ, δύσκολη σκηνή σε μια σειρά που όλα πήγαιναν στραβά.

Θέλαμε ήλιο και έβρεχε για τρεις μέρες, θέλαμε βροχή και είχε λιακάδα για έναν μήνα. Όλα πήγαιναν στραβά αλλά αυτό ήταν η κορυφαία στραβή πραγματικά. Πραγματικά ήταν τρομακτικό. Νόμιζα ότι τελείωσαν όλα», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Αντώνης Καφετζόπουλος - Εξομολόγησή