Σάσα Μπάστα: «Έχω καθυστέρηση...» - Η αποκάλυψη της περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Τι είπε στις κάμερες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάσα Μπάστα: «Έχω καθυστέρηση...» - Η αποκάλυψη της περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Σε γνωστό εστιατόριο σούσι βρέθηκε η Σάσα Μπάστα το βράδυ της Τετάρτης 13/3 μαζί με άλλα επώνυμα ονόματα. Η τραγουδίστρια λοιπόν παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Δέχτηκε πολλές ερωτήσεις και απάντησε σε όλες.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και αν είναι έτοιμη και αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι, αφού έχει ήδη ένα, την 5χρονη σήμερα κορούλα της που λατρεύει.

Οι δηλώσεις της Σάσας Μπάρκα

Αρχικά σε ερώτηση πως διατηρεί το σώμα της, απάντησε πως η κορούλα της δεν την αφήνει σε ησυχία, οπότε αυτό είναι το μυστικό της και διατηρείται.

Στην συνέχεια σχετικά με το αν σκέφτεται ένα δεύτερο παιδάκι, είπε: «Μπορεί να έρχεται το δεύτερο παιδάκι... έχω καθυστέρηση», προκαλώντας την έκπληξη όλων.

Στο ίδιο μαγαζί ωστόσο, βρισκόταν και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με τον οποίο η Σάσα Μπάστα έχει κόντρα και πρόσφατα ο ένας εξαπέλυσε "καρφιά" στον άλλον. «Α είναι εδώ ο Ποσειδώνας; Ούτε εγώ τον είδα. Εκείνος με είδε; Είμαι και 2 μέτρα. Αν θέλει κάποιος να μου πει κάτι εδώ είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Σάσα Μπάστα την Τρίτη 19/9 απάντησε στα δημοσιεύματα, που κατά καιρούς κυκλοφορούν και αφορούν στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει αναφερθεί αρκετές φορές, πως περνάει κρίση στο γάμο της.

Η ίδια τόνισε, πως κάθε άλλο παρά κρίση συμβαίνει μεταξύ εκείνης και του συζύγου της, Δημήτρη Κουσαθανά καθώς από τη στιγμή, που απέκτησαν την κόρη τους στη ζωή, παρατηρεί να έχουν δεθεί πολύ περισσότερο και σαν ζευγάρι.

«Έχω πάθει ανοσία, μπαινάκης βγαινάκης που λένε πολλοί. Είμαι ερωτευμένη από την αρχή και με τον ερχομό του παιδιού, αυτό δυνάμωσε. Ο άνδρας μου δε με ζηλεύει...άμα δεν δίνεις δικαιώματα, δεν ζηλεύει ο άλλος. Είναι πολύ κουλ», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Μπάστα.