Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν ξέρω γιατί το θυμήθηκε πέντε χρόνια μετά» - «Θα αρχίσω να θυμώνω τώρα!», ξέσπασε ξανά η Σάσα Μπάστα

Τι συνέβη τελικά μεταξύ τους το 2018

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν ξέρω γιατί το θυμήθηκε πέντε χρόνια μετά» - «Θα αρχίσω να θυμώνω τώρα!», ξέσπασε ξανά η Σάσα Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα πριν από μερικές ημέρες πραγματοποίησε κάποιες δηλώσεις κατά του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, κάνοντας αναφορά σε ένα περιστατικό που συνέβη το 2018, όταν ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής "Ευτυχείτε".

Πιο συγκεκριμένα, όταν εκείνη βρέθηκε καλεσμένη σε ένα εορταστικό τους πρόγραμμα, εκείνος αποχώρησε πριν εμφανιστεί, κάτι που προφανώς την ενόχλησε (δείτε εδώ τις δηλώσεις της). Ο ίδιος, λοιπόν, απάντησε μέσα από την κάμερα του Super Κατερίνα γι' αυτό.

Η απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στην Σάσα Μπάστα και τα νέα "καρφιά" της

«Δεν ξέρω γιατί η Σάσα Μπάστα το θυμήθηκε αυτό τώρα, πέντε χρόνια μετά. Ήταν ένα εορταστικό αν θυμάμαι καλά και ήταν να περάσουν τρεις τραγουδιστές. Στο σημείο που βγήκε εκείνη, εγώ έφυγα από το πλατό γιατί το θεώρησα πιο ειλικρινές απέναντι στους τηλεθεατές, γιατί τις προηγούμενες ημέρες είχα ασκήσει μια αρνητική κριτική γύρω από το τραγουδιστικό της κομμάτι. Αυτό ήταν όλο. Δεν της το είχα πει, δεν είχε τύχει. Άκουσα στην τηλεόραση ότι δηλώνει διασκεδάστρια... Σαν τραγουδίστρια την άποψή μου την έχω εκφράσει, είναι αρνητική. Ως διασκεδάστρια δεν θα την κρίνω γιατί δεν την έχω δει ζωντανά για να έχω άποψη», είπε χαρακτηριστικά.

Εκεί όπου τον συνάντησε όμως ο φακός, βρισκόταν και η Σάσα Μπάστα, η οποία έκανε νέες δηλώσεις για εκείνον, μαθαίνοντας τι της απάντησε.

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εάν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, εγώ είμαι εδώ. Μπορώ να το λύσω. Θα αρχίσω να θυμώνω τώρα. Την προηγούμενη βδομάδα στο ίδιο μαγαζί γιατί σηκώθηκε μόλις με είδε και μου ζήταγε συγνώμη; Τι θυμήθηκε; Προφανώς δεν έχω εγώ τη μύγα να μυγιαστώ. Στην εκπομπή που είναι τώρα δεν ήξερε το ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Μάκη Δημάκη από το σχήμα που ήμασταν και σχολίασε "τώρα που έφυγε ο Μάκης Δημάκης από το μαγαζί, ποιος θα τραγουδάει; Η Σάσα Μπάστα;". Αυτό είναι προσβλητικό για εμένα και τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει λόγος να προσβάλουμε κανέναν. Δεν έχουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς όταν εγώ το μαθαίνω από δημοσιογράφους; Εγώ φοράω παντελόνια, εδώ είμαι. Δεν πρόβλημα, το λύνω έτσι όπως ξέρω», σημείωσε εκείνη.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως ενώ όλο το βράδυ ήταν στον ίδιο χώρο δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Δείτε επίσης: Σοκάρει η Σάσα Μπάστα - «Δημοσιογράφος μου τραβούσε τα μαλλιά για να αντιδράσω...»