BreakfastStar: Εξελίξεις με την υγεία της Ελένης Χατζίδου - «Θεωρώ ότι σύντομα...»

Η νέα ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
BreakfastStar: Εξελίξεις με την υγεία της Ελένης Χατζίδου - «Θεωρώ ότι σύντομα...»

Τέταρτη ημέρα σερί που η Ελένη Χατζίδου λείπει από το πλευρό του Ετεοκλή Παύλου στο BreakfastStar. Η τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι της και να τρανταχτεί και ο αυχένας της. Αποτέλεσμα αυτού, να πρέπει να μείνει στο σπίτι της μέχρι να αναρρώσει.

Η ίδια έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους τι συμβαίνει με την υγεία της και πως έχει το ατύχημα της - δείτε εδώ το βίντεο.

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου ζήτησε από τους γονείς της να έρθουν στην Αθήνα για να την βοηθήσουν με το παιδί και τις καθημερινές δουλειές, καθώς εκείνη πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Σήμερα Πέμπτη 4/2, ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές του BreakfastStar τι συμβαίνει με την υγεία της γυναίκας του.

Τι είπε ο Παύλου για την υγεία της Χατζίδου

«Καλημέρα, καλημέρα σε όλους! Να ξεκινήσω με τα του σπιτιού, τα του οίκου μου, και του τηλεοπτικού και του κανονικού… Όσον αφορά στην Ελένη, είναι και πηγαίνει καλύτερα. Σας κάνω την καθημερινή ενημέρωση γιατί ξέρω ότι ρωτάτε. Θεωρώ ότι σύντομα, σε λίγες ημέρες, θα είναι εδώ μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για τους γονείς της

«Οι γονείς μου και η Μελιτα έχουν να βρεθούν από κοντά απ το καλοκαίρι που μας πέρασε...
Αναρωτιόντουσαν αν θα τους θυμόταν...!
Φυσικά κάνουμε βιντεοκλήσεις συνέχεια αλλά οσο να ναι είχαν την αγωνία!
όχι μόνο τους θυμήθηκε αλλά τους πήρε μια τεράστια,σφιχτή αγκαλιά συγκινημένη...» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου.