Ταμίλα Κουλίεβα: «Η σχέση μου με τη μητέρα μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη» - Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της και τη ζωή στη Σοβιετική Ένωση

Η ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ταμίλα Κουλίεβα: «Η σχέση μου με τη μητέρα μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη» - Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της και τη ζωή στη Σοβιετική Ένωση

Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά, και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Πέρα από την καριέρα της, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για τα παιδικά της χρόνια.

Η ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία και έζησε μία διαφορετική ζωή μέσα στη Σοβιετική ένωση (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τον πόλεμο στην Ουκρανία). Δεν μίλησε, ωστόσο μόνο γι' αυτό. Απάντησε και για την σχέση της με την μητέρα της, η οποία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και πέρασε από διάφορα στάδια.

Η προσωπική εξομολόγηση της Ταμίλα Κουλίεβα

«Όταν ζεις σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς και βιώνεις τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και δεν ξέρεις πώς μπορεί να είναι διαφορετικά, λες ότι αυτό είναι. Ήμουν τυχερή γιατί πήρα πολλά πράγματα από το τότε καθεστώς, όπως την παιδεία, τα πρότυπα της ισότητας και της ελευθερίας της γυναίκας και ό,τι αφορά τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Εκτίμησα αυτά που είχα όταν "άνοιξαν" τα πράγματα.

Δεν είναι καλύτερα ή χειρότερα μετά, ήταν διαφορετικά. Τα πρότυπα, οι αξίες και πράγματα τα οποία μεγαλώνεις και τα κουβαλάς στην πορεία. Δεν περιγράφω κάτι που ήταν ιδανικό, αλίμονο. Κάνουμε κριτική και πλέον όταν ξέρουμε τα πράγματα και πλέον μπορούμε να τα δούμε σε απόσταση, δεν έχει σημασία αν μεγάλωσες στη Σοβιετική Ένωση, η παγκοσμιοποίηση έκανε μεγάλη δουλειά. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ζούμε σε μια άλλη εποχή, μια ψηφιακή εποχή», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στη μητέρα της, σημείωσε: «Τώρα έχουν αντιστραφεί οι σχέσεις μου με την μητέρα μου. Τώρα την παίρνω εγώ και την ρωτάω "τι έφαγες σήμερα;". Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά του καθενός με τον εαυτό του για να εξερευνήσει τη σχέση με τους γονείς, να δει τι τον ενοχλεί, τι να διώξεις, τι είναι αυτό που θες να υιοθετήσεις και να τους αποδεχθείς. Κι εγώ μεγαλώνω, ωριμάζω και βλέπω πια πολύ διαφορετικά τη σχέση μου με τη μητέρα μου, η οποία ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ήταν σχέση τύπου "απορρίπτω ό,τι κάνεις" από την μαμά προς την κόρη. Την θαυμάζω, είναι σπουδαία επιστήμονας. Είναι προγραμματιστής, σπουδαίο μυαλό θα έλεγα».

Δείτε επίσης: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά...» - Η αποκάλυψη για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου