Βάνα Μπάρμπα: Γενέθλια για την ηθοποιό - Έσβησε κεράκια δίπλα στην καλλονή κόρη της

Οι δύο γυναίκες είναι πια αχώριστες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης

Ένα ξεχωριστό βράδυ για την Βάνα Μπάρμπα! Την Τετάρτη 13 Μαρτίου η γοητευτική ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της, και το γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους, ανθρώπους που γνώρισε στην καριέρα της, και φυσικά την μονάκριβη κόρη της, Φαίδρα Μαρασλή, η οποία έχει κληρονομήσει την ομορφιά της. Το πάρτι-έκπληξη ξεκίνησε σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 9.

Η Βάνα Μπάρμπα έσβησε δύο τούρτες, μία λευκή και μία μαύρη, που έγραφε «Witches don't age» (σ.σ. «οι μάγισσες δεν γερνάνε»), δείχνοντας έτσι ότι πια έχει σταματήσει να λέει την ηλικία της. Στο χώρο βρίσκονταν επίσης οι κουμπάροι της, Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα, τους οποίους πάντρεψε το 2019 στα Χανιά.

Βάνα Μπάρμπα Στράτος Τζώρτζογλου Σοφία Μαριόλα

Οι τούρτες της Βάνας Μπάρμπα

Την παράσταση έκλεψε ο performer Διονύσης Ζάχος που ντύθηκε... Βάνα Μπάρμπα, και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβει κάποιος τις μεταξύ τους διαφορές.

Βάνα Μπάρμπα Διονύσης Ζάχος

Δείτε επίσης; Βάνα Μπάρμπα – Μεγαλείο ψυχής από την ηθοποιό: Το νέο της βήμα είναι γεμάτο από ανθρωπιά και αγάπη

Και φυσικά η κόρη της, Φαίδρα, με την οποία και έσβησε τα κεράκια της, ευχαριστώντας τους πάντες για τις θερμές ευχές, το δώρα και τα όμορφα λόγια που της προσφέραν το βράδυ της Τετάρτης.

Βάνα Μπάρμπα Φαίδρα Μαρασλή

Βάνα Μπάρμπα Φαίδρα Μαρασλή

Η δεμένη σχέση της Βάνας Μπάρμπα με την κόρη της

Οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν έχοντας μόνο η μία την άλλη, καθώς ο πατέρας της Φαίδρας απουσίαζε από τη ζωή τους. «Έχουμε αναπτύξει την καλύτερη σχέση, όσο μεγαλώνω είναι ακόμα περισσότερο δίπλα μου. Η μαμά είναι άλλη φάση, η καθημερινότητα μαζί της σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετή, εκείνη είναι πιο χύμα, εγώ είμαι πιο ήρεμη», έχει δηλώσει για την Βάνα Μπάρμπα η κόρη της, συμπληρώνοντας: «Έχουμε τους κλασικούς γυναικείους τσακωμούς, αλλά τους ξεπερνάμε γιατί γελάμε και πολύ».

Βάνα Μπάρμπα Φαίδρα Μαρασλή

Από την πλευρά της η Βάνα Μπάρμπα έχει δώσει μία συμβουλή στην κόρη της: «Να βρει το κέντρο της, την ηρεμία, την γαλήνη της, να στέκεται στα πόδια της και να ακολουθεί αυτό που την κάνει ευτυχισμένη».