Μάρα Δαρμουσλή: «Με την ανορεξία δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, δεν άντεχα το φως της ημέρας»

«Χρησιμοποιούσα κλινικά χάπια για να αδυνατίσω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μάρα Δαρμουσλή: «Με την ανορεξία δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, δεν άντεχα το φως της ημέρας»

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή για την καριέρα της στο μόντελινγκ, την μάχη της με την νευρική ανορεξία και τη βουλιμία, καθώς και για τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη και τους δύο γιους της.

«Ουσιαστικά βιώνω τη μητρότητα για πρώτη φορά, γιατί στο πρώτο παιδί δεν μπόρεσα να τη βιώσω, όπως κάθε εργαζόμενη σύζυγος. Ήταν συνειδητή απόφαση να φέρουμε ένα παιδί στο κόσμο, στα 40 απολαμβάνεις αλλιώς τη μητρότητα, αν και έχεις άλλα κουράγια στα 23. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα δύο μου παιδιά είναι μαζί», είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Και συμπλήρωσε: «Ο σύζυγός μου είναι εκεί και με στηρίζει σε όλα, είτε έχει σχέση με το παιδί, είτε με τη δουλειά μου. Με ζηλεύει με ωραίο τρόπο, υπάρχει ενδιαφέρον και ζούμε τον έρωτά μας. Εγώ ζηλεύω τον σύζυγό μου, δεν θα κάνω σκηνές αν κυκλοφορεί βράδυ και βλέπει κόσμο; Με τον ερχομό του παιδιού έχει αυξηθεί ο έρωτας, γιατί αναζητούμε ο ένας τον άλλον περισσότερο».

Δείτε επίσης: «Έχει να κάνει με την κοιλιακή περιοχή» - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Μάρα Δαρμουσλή μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Μάρα Δαρμουσλή για την ανορεξία και τη βουλιμία

Η Μάρα Δαρμουσλή αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο του μόντελινγκ: «Με την ανορεξία δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, δεν άντεχα το φως της ημέρας, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όσον αφορά τη βουλιμία δεν το γνώριζα και ήμουν καταστροφική προς τον εαυτό μου. Το χειρότερο που έκανα και δεν τον αντιλαμβανόμουν ήταν ότι άρχισα να χρησιμοποιώ κλινικά χάπια για να αδυνατίσω και ένιωθα ενοχές για οποιαδήποτε τροφή έτρωγα, τιμωρούσα τον εαυτό μου στον διάδρομο».

Και κατέληξε πως όσον αφορά τα αίτια: «Το μόντελινγκ ήταν η αφορμή και η αιτία, διότι είμαι τελειομανής, ήθελα να είμαι σωστή σε όλα, αλλά δεν γίνεται. Μου έλειπε η σοκολάτα, οπότε τη μασούσα μαζί με το περιτύλιγμα για να έχω την ανάμνηση, χωρίς να την καταπίνω».