Πασίγνωστη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού - «Τους τελευταίους 10 μήνες έκανα 4 χειρουργεία»

Οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού - «Τους τελευταίους 10 μήνες έκανα 4 χειρουργεία»

Σοκ επικρατεί στο Hollywood με την είδηση πως πασίγνωστη ηθοποιός ανακοίνωσε πως διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού και τους τελευταίους δέκα μήνες έχει κάνει ήδη 4 χειρουργεία. Η ίδια ανακοίνωσε το γεγονός, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προτρέψει τις γυναίκες να κάνουν τακτικές εξετάσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες αλλά και βίντεο μέσα από το νοσοκομείο θέλοντας να μοιραστεί την ιστορία της, ενώ αποκάλυψε και τα όσα βιώνει από την ημέρα που διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Αυτή η ηθοποιός διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Ελπίζω ότι μοιραζόμενη την ιστορία μου, θα βοηθήσω άλλους να βρουν παρηγοριά, έμπνευση και υποστήριξη στο δικό τους ταξίδι», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Η Olivia Munn επίσης δημοσίευσε και βίντεο που ενώ μιλούσε με τη γιατρό της δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Οι φωτογραφίες επίσης προκαλούν τεράστια συγκίνηση...

Δείτε επίσης: Θρήνος για κορυφαίο ηθοποιό - Πέθανε ο γιος του από σπάνια μορφή καρκίνου της σπονδυλικής στήλης


Η ιστορία της...

«Τον Φεβρουάριο του 2023, σε μια προσπάθεια να είμαι προληπτική όσον αφορά στην υγεία μου, έκανα ένα γενετικό τεστ που ελέγχει 90 διαφορετικά γονίδια καρκίνου. Η εξέταση ήταν αρνητική για όλα, συμπεριλαμβανομένου του BRCA. Η αδελφή μου, η Σάρα, είχε μόλις εξεταστεί επίσης αρνητικά. Τηλεφωνήσαμε η μία στην άλλη και πανηγυρίσαμε από το τηλέφωνο. Τον ίδιο χειμώνα είχα επίσης μια φυσιολογική μαστογραφία. Δύο μήνες αργότερα διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού.

Τους τελευταίους δέκα μήνες έκανα τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, πέρασα τόσες πολλές ημέρες στο κρεβάτι που δεν μπορώ καν να τις μετρήσω και έμαθα περισσότερα για τον καρκίνο, τη θεραπεία του καρκίνου και τις ορμόνες από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Παραδόξως, έχω κλάψει μόνο δύο φορές. Υποθέτω ότι δεν ένιωσα ότι υπήρχε χρόνος να κλάψω. Η συγκέντρωσή μου περιορίστηκε και έβαλα στο τραπέζι κάθε συναίσθημα που ένιωθα ότι θα παρεμπόδιζε την ικανότητά μου να παραμείνω με καθαρό μυαλό.

Είχα την τάση να αφήνω τους ανθρώπους να με βλέπουν όταν έχω ενέργεια, όταν μπορώ να ντυθώ και να βγω από το σπίτι, όταν μπορώ να πάω το αγοράκι μου στο πάρκο. Κράτησα τη διάγνωση, την ανησυχία, την ανάρρωση, τα φάρμακα για τον πόνο και τις χάρτινες ρόμπες κρυφές. Έπρεπε να πάρω μια ανάσα και να ξεπεράσω κάποια από τα πιο δύσκολα σημεία πριν τα μοιραστώ», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωση της η Olivia.