Αντρέας Μικρούτσικος για Νίκο Οικονομόπουλο: «Φέρει βαρέως τον χωρισμό των γονιών του»

«Είναι ένα πρόβλημα που το κουβαλάει και είναι και ασήκωτο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντρέας Μικρούτσικος για Νίκο Οικονομόπουλο: «Φέρει βαρέως τον χωρισμό των γονιών του»

Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του παραχώρησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, με ένα απόσπασμα να προβάλλεται μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Πάνω σε αυτό, ο Αντρέας Μικρούτσικος περιέγραψε τη δική του γνωριμία με τον τραγουδιστή, καθώς και τον διάλογο που είχαν, όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα στο Dream Show.

«Με τον πνευματικό μου έχω μία σχέση αληθινή, είναι αγάπη. Έχω πάει και σε ψυχολόγο, δεν είναι κακό. Εννοείται πως ένας άνθρωπος έχει πρόβλημα, και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνος του, θα πρέπει να βρει βοήθεια από οποιονδήποτε γιατρό. Όταν χρειάζεσαι βοήθεια πρέπει να τη βρεις», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος και συμπλήρωσε: «Με στιγμάτισε το διαζύγιο των γονιών μου, το τραύμα δεν σβήνει. Δεν ξεχνάω, αλλά συγχωρώ, όπως κι εγώ κάνω λάθη και ζητάω συγχώρεση».

Δείτε επίσης: Αντρέας Μικρούτσικος: «Στη θέση του Νταλάρα θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας, αυτό που είπε το παιδί του είναι “Δαμόκλειος σπάθη”»

Ο Αντρέας Μικρούτσικος τότε περιέγραψε την πρώτη τους γνωριμία. «Να πω κάτι, επειδή ο Νίκος είχε έρθει στο Dream Show και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μιλήσω με όλα τα παιδιά. Έβλεπα ένα παιδί μοντέρνο, με πολύ καλή φωνή αλλά κλειστό στον εαυτό του. Στα 5 λεπτά μου αποκάλυψε το πρόβλημα του χωρισμού, το φέρει βαρέως», είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Super Κατερίνα.

Αντρέας Μικρούτσικος
Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή του Νίκου Οικονομόπουλου στο Dream Show
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Αντρέας Μικρούτσικος για Νίκο Οικονομόπουλο: «Τον αγκάλιασα, τον φίλησα»

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Αντρέας Μικρούτσικος: «Πολλά ζευγάρια έχουν χωρίσει αλλά εκείνος το φέρνει βαρέως γιατί δεν ξέρουμε με τι τρόπο χώρισαν οι γονείς του, πώς έχει παρέμβει αυτός ο χωρισμός στον μικρό Νίκο, την οικογένεια και τη γειτονιά. Μόλις τον είδα ήξερα ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα που το κουβαλάει και είναι και ασήκωτο, έκρινε τη συμπεριφορά του. Ήταν κλειστός, πολύ καλό παιδί, κι εγώ στην κουβέντα μισής ώρας τον αγκάλιασα, τον φίλησα».

Και κατέληξε την τοποθέτησή του για τον Νίκο Οικονόμοπουλο, λέγοντας: «Και καλή φωνή να μην είχε, μόνο και μόνο τον πόνο που έβγαζε, εγώ θα πρότεινα να τον πάρουν. Συν τη φωνάρα. Μπράβο για την πρώτη του θέση και μπράβο και για τη συνέχειά του. Δείχνει όμως ακόμη και τώρα με τον τρόπο που μιλάει ότι έχει δουλειά να κάνει με τον εαυτό του, εξ ου και η σχέση με τον πνευματικό του, και είναι μία διαδικασία που θα συνεχιστεί για όλη του τη ζωή».