Σταύρος Μαυρίδης: Η νοσηλεία στο ψυχιατρείο και η κόλαση με το αλκοόλ - Τι κάνει σήμερα ο Φώτης από τα Εγκλήματα

«Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου πήρα το καράβι και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταύρος Μαυρίδης: Η νοσηλεία στο ψυχιατρείο και η κόλαση με το αλκοόλ - Τι κάνει σήμερα ο Φώτης από τα Εγκλήματα

Ο Σταύρος Μαυρίδης είναι έμεινε στην ιστορία με την συμμετοχή του στην σειρά "Εγκλήματα" όπου υποδύθηκε τον "Φώτη". Ωστόσο, έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές άλλες σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης και της υποκριτικής.

Από το 2017 ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με πολλά δυσκολίες. Συγκεκριμένα, βρέθηκε χωρίς δουλειά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες. Όπως είχε εξομολογηθεί έφτασε στα όρια της κατάθλιψης. Ωστόσο, έπιασε δουλειά προσωπικά γκαρσόνι και σώθηκε από μια πιθανή αυτοκτονία - όπως είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σήμερα Πέμπτη 14/3 προβλήθηκε στο Super Κατερίνα η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Όπως αποκάλυψε είχε να εμφανιστεί στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια.

Ο Σταύρος Μαυρίδης λοιπόν, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση αλλά και την κόλαση που βίωσε με το αλκοόλ από το οποίο πλέον είναι καθαρός.

Δείτε επίσης: «Έχασα τον εαυτό μου, είμαι καταθλιπτικός πια» - Συγκλονίζει σήμερα αγαπημένος ηθοποιός της σειράς Εγκλήματα

Τι κάνει σήμερα ο Σταύρος Μαυρίδης

«Ήταν εισαγγελική παρέμβαση να νοσηλευτώ στο ψυχιατρείο. Έμεινε 40 ημέρες. Δύναμη μου έδωσε ο Θεός που πιστεύω. Μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Σου εξομολογούμαι ειλικρινά ότι ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο γιατί με αγάπησε, με στήριξε, από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με επισκέφθηκε από τους πρώτους στο ψυχιατρείο. Είναι αληθινός φίλος για εμένα» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν οικονομικά την περίοδο του κορωνοϊού και μετά τον κορωνοϊό», αποκάλυψε.

Ενώ, για την ζωή του σήμερα αποκάλυψε πως: «Η Σαλαμίνα είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι ο τόπος που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα και εκεί θα ήθελα να "φύγω". Η Σαλαμίνα είναι το νησί των ονείρων μου».