Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Είναι πολύ μοιρασμένο το αντρικό μου κομμάτι και το θηλυκό, κυριαρχεί το...»

«Δεν μπορώ να κάνω τη γατούλα ούτε σε ρόλο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Είναι πολύ μοιρασμένο το αντρικό μου κομμάτι και το θηλυκό, κυριαρχεί το...»

H Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την μετενσάρκωση των ψυχών, κάτι που πραγματεύεται και η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, στη δυαδικότητα ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό, καθώς και στη γνωριμία της με την Άννα Βίσση, με την οποία παίζει κανάστα.

Στην αρχή μπερδεύτηκε βέβαια, λέγοντας «Βίκυ» την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, προφανώς επειδή σκεφτόταν τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου με την οποία γνωρίζονται χρόνια. Στη συνέχεια μίλησε για το έργο που παρουσιάζει αυτήν την περίοδο, «Όταν πέθανα», και για τη δική της ψυχή.

«Πεθαίνουμε, ερχόμαστε, ξαναρχόμαστε. Αυτό πιστεύω, ότι ερχόμαστε για να εξελιχθούμε, γι’ αυτό και η ζωή είναι δύσκολη. Φεύγουμε και οι ψυχές μετενσαρκώνονται για να τελειοποιήσουν ό,τι δεν έχουν κάνει σωστά. Δεν επιζητώ το χάδι, τα καταφέρνω μόνη μου. Bέβαιως υπάρχουν στιγμές που θες ένα χάδι ή ένα μπράβο, αλλά δεν είναι το κυρίαρχό μου. Στην παρέα είμαι η μαμά, είναι μοιρασμένοι οι ρόλοι», είπε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Δείτε επίσης: «Όχι, δεν παίρνουμε τηλέφωνο να πούμε του άλλου του ανθρώπου...» - "Καταπέλτης" η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την Άννα Βίσση

Στη συνέχεια η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρεται στις βραδιές που παίζει χαρτιά, έχοντας στην παρέα της και την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση. «Είναι δοτική, είναι γλυκιά, είναι συντροφική. Πραγματικά, θα ήθελα να ήμουν άντρας και να την έπαιρνα, να την πήγαινα στα ουράνια», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αυτή η γυναίκα είναι για αγκαλιές. Ενώ την βλέπεις πάνω στην σκηνή και λες θα τρελαθώ, τι δυναμική, τι ενέργεια, τα έχω χάσει μαζί της, στο σπίτι είναι κοριτσάκι».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε: «Είναι πολύ μοιρασμένο το αντρικό μου κομμάτι και το θηλυκό. Πρέπει πολύ να εμπιστευτώ κάποιον κι εάν είμαι σίγουρη για να βγάλω το θηλυκό. Κυριαρχεί το δωρικό. Πάντα ήμουν έτσι σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να κάνω τη γατούλα ούτε σε ρόλο. Μια χαρά βγαίνει η γυναίκα όταν χρειάζεται, αλλά χρειάζομαι ασφάλεια. Δεν μου αρέσουν τα νάζια, ούτε τα πολλά-πολλά από τους άντρες».