Όταν η Άριελ Κωνσταντινίδη συμμετείχε στον ελληνικό τελικό της Eurovision – Είχε βγει πρώτη αλλά την αντικατέστησαν!

«Δεν είναι κάτι που το θυμάμαι ευχάριστα, και τώρα με έχει πιάσει ταχυπαλμία»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Όταν η Άριελ Κωνσταντινίδη συμμετείχε στον ελληνικό τελικό της Eurovision – Είχε βγει πρώτη αλλά την αντικατέστησαν!

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην «άγνωστη» συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Εurovision το 1983, τον «μυστήριο» τρόπο που τελικά δεν εκπροσώπησε τη χώρα μας, καθώς και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στο παρελθόν..

«Δεν το θυμάμαι ως κάτι πολύ καλό. Ενώ είχα βγει πρώτη στην ψηφοφορία, με βγάλανε με τα λουλούδια, με κρύψανε αμέσως μετά, έγινε ένα μπάχαλο. Δεν είναι κάτι που το θυμάμαι ευχάριστα, και τώρα με έχει πιάσει ταχυπαλμία», είπε χαρακτηριστικά η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλώντας για τη Eurovision και συμπλήρωσε: «Με πλήγωσε το γεγονός ότι για τις πλατούλες μου ήταν πάρα πολύ βαρύς ο ανταγωνισμός των μεγάλων. Στη στεναχώρια του μπαμπά μου, της μαμάς μου ή του περιβάλλοντός μου, αυτό ήταν το αφόρητο, σαν να έφταιγα εγώ, ενώ δεν ήταν κάτι που δεν έφερα σε πέρας».

Σχετικά με την φετινή εκπρόσωπό μας στη Eurovision, δήλωσε: «Το άκουσα λίγο το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, γενικά δεν είναι του γούστου μου αυτές οι μελωδίες».

Δείτε επίσης: Άριελ Κωνσταντινίδη: «Δούλευα συνέχεια, δεν άντεξε το νευρικό μου σύστημα. Έγινε ένα μπραφ...»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και το metoo

Στη συνέχεια η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε στις δυσάρεστες συμπεριφορές που συνάντησε στο παρελθόν: «Επειδή ήμουν ζουμπουρλό παιδάκι, η μαμά μου με έβλεπε αδύναμη και μου έδινε πολύ φαγητό με βία. Φορούσα σορτσάκια κι επειδή είχα μπουτάκια, για όλους φαινόταν ωραίο, με άγγιζαν. Ακόμα το σώμα μου δεν το έχει ξεχάσει και δεν ήταν από τα αγγίγματα που μου αρέσουν».

Και κατέληξε: «Στόχος του κινήματος #metoo ήταν να ενισχυθεί η προσωπικότητα και το όριο. Γιατί να μην δουλέψω με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάτι κατάλαβαν και οι δύο, οπότε η συνεργασία θα είναι πλέον υπό άλλες συνθήκες, όπως πρέπει».