MEGA: «Δεν θα είμαστε εδώ να σας τα πούμε...» - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Τι θα ισχύει τις επόμενες ημέρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MEGA: «Δεν θα είμαστε εδώ να σας τα πούμε...» - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA και προχώρησε σε μία μικρή ανακοίνωση σχετικά με το τι θα ισχύει τις επόμενες ημέρες. Αύριο, Παρασκευή 15/3, θα βγει κανονικά στο πλατό, όπως και οι συνεργάτες. Το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του σταθμού.

Εκτός προγράμματος, όμως, θα μείνει και τη Δευτέρα 18/3 καθώς είναι η Καθαρά Δευτέρα και η ίδια, όπως επισήμανε, είναι από τους τυχερούς που δεν χρειάζεται να δουλεύει εκείνη την ημέρα. Το πιο πιθανό είναι, μάλιστα, πως θα φύγει εκτός Αθηνών με την οικογένειά της και θα βρεθεί στο εξοχικό της στην Άνδρο.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

«Μ' αυτά και μ' αυτά φτάσαμε Καθαρά Δευτέρα. Δεν θα είμαστε εδώ να σας τα πούμε την Καθαρά Δευτέρα, αλλά τα ξέρετε αυτά! Όχι μόνο εσείς, αλλά και όλη η Ελλάδα και εμείς είμαστε μέσα στους τυχερούς και προνομιούχος που μπορούμε να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα και ευχαριστούμε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Η πολύ προσωπική εξομολόγηση που ακολούθησε

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου κατά την οποία προχώρησε σε μία βαθιά εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του (δείτε εδώ), θέλησε να συζητήσει με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, σχετικά με τους χωρισμούς των ζευγαριών, ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπάρχουν παιδιά.

Τότε, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία σχετικά πρόσφατα πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή της με τον άνθρωπο που υπήρξε παντρεμένη επί εννέα χρόνια, προχώρησε σε μία προσωπική δήλωση, με την παρουσιάστρια να αφήνει να εννοηθούν πράγματα και για το δικό της διαζύγιο.

«Παιδί διαζυγίου από παιδί διαζυγίου διαφέρει πάρα πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό ένα διαζύγιο που από κοινού παίρνουν δύο γονείς και έχουν ως προτεραιότητα το καλό του παιδιού, τελείως διαφορετικό ένα διαζύγιο που οι γονείς "σκοτώνονται" μεταξύ τους», ανέφερε αρχικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Τα περισσότερα διαζύγια δεν είναι καλά, ας μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους. Μακάρι να ήμασταν. Θες από απειρία, θες επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι, θες γιατί πράγματι η σχέση ανάμεσα στους δύο γονείς ήταν πάρα πολύ κακή, οπότε δεν μπόρεσαν ούτε αυτό να το διαχειριστούν… Είναι πιο λίγοι αυτοί που έφτασαν στο τέλος τόσο σωστά που κανείς δεν κατάλαβε τίποτα», σχολίασε με τη σειρά της η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το κατάλαβαν - Η ατάκα "φωτιά" προς το Mega στον αέρα της εκπομπής της

«Εγώ, επειδή είχα ρωτήσει τη συμβουλή παιδοψυχολόγου εν όψει του δικού μου διαζυγίου, μού είχε πει το εξής. "Ένα διαζύγιο, ανάλογα με το πώς θα το διαχειριστούν οι γονείς, μπορεί να είναι κάτι αρνητικό αλλά που δεν το τραυματίζει, μέχρι απολύτως τραυματικό και πάντα βαρίδι στη δική του ψυχολογία. Ένα διαζύγιο είναι πάντα κάτι αρνητικό, αλλά υπάρχει μία διαβάθμιση», κατέληξε η πρώτη.