Mega: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Όσα δεν γνωρίζουν οι τηλεθεατές

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Mega: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη και για την σχέση της με το Mega. Πολλά σενάρια, πολλές ανατροπές και άλλες τόσες εξελίξεις, που ακόμα ούτε έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε και διαψευστεί από τις δυο πλευρές, όμως όλα αυτά μαζί οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα...

Ότι σε ανθρώπινο επίπεδο, η λαμπερή παρουσιάστρια, δεν πρέπει να περνάει και τόσο καλά, με μια συνεργασία που μέχρι στιγμής δείχνει να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Και να μην καταλήξουν σε κάποια συμφωνία, το μόνο σίγουρο είναι ότι το number one brand name της τηλεόρασης δεν χάνει την εμπορική του αξία ως δια μαγείας, όμως όταν μέχρι σήμερα όλες οι συναντήσεις μεταξύ εκείνης και του καναλιού έχουν πέσει στο κενό, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δυο, μάλλον απαιτεί γερά νεύρα για να συνεχίσουν.

Και τι δεν έχουμε ακούσει φέτος για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, ίσως και να είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει τόσα... Οι φήμες και τα σενάρια ανανέωσης ή μη του συμβολαίου της που παίζουν, μέρα με την μέρα αλλάζουν και όσο δεν φαίνεται το “πράσινο φώς” άλλο τόσο ενισχύονται...

Δείτε επίσης: Τα 6 “χρυσά” κορίτσια της τηλεόρασης: Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες

Ελένη Μενεγάκη: Τα πιθανά σενάρια και η μεγάλη ανατροπή

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μέχρι πρότινος έλεγε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε δεχτεί σχεδόν όλες τις νέες προτάσεις που της έγιναν από τα στελέχη του καναλιού και ότι επρόκειτο να προχωρήσουν από κοινού σε ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως με άλλες προϋποθέσεις, στη συνέχεια είπαν ότι οι σχέσεις και οι συζητήσεις πάγωσαν και δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού... Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ έχουμε φτάσει 3 μήνες πριν το τέλος της σεζόν, με ένα συμβόλαιο που λήγει. Σημειωτέον ότι ποτέ άλλοτε στα χρονικά δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε συνεργασία της παρουσιάστριας με κανάλι.

«Λέτε αυτή να είναι η τρίτη και φαρμακερή χρονιά στο κανάλι για την Ελένη;» αναρωτιούνται άνθρωποι από το επαγγελματικό της περιβάλλον που υποστήριζαν μέχρι πρότινος ότι δεν υπάρχει περίπτωση εκείνη να συνεχίσει στο Mega.

Στην πορεία το αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και στην διοίκηση του σταθμού φαίνεται πως άλλαξε, και οι πρώτες συζητήσεις που έγιναν για την επόμενη σεζόν και είχαν ως κεντρικό θέμα τους το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας, βρήκαν μια κοινή συνισταμένη. Μίλησαν για μείωση αποδοχών 50% ως πρόταση του καναλιού και ως αντιπρόταση δική της μια μείωση αποδοχών της τάξεως του 25% που το κανάλι τελικά αποδέχτηκε, αλλά από τότε που μίλησαν μέχρι σήμερα η επισημοποίηση των προτάσεων αυτών δεν επικυρώθηκαν ποτέ με την υπογραφή κανενός.

Οι φήμες μεταγραφής της Φαίης Σκορδά στο Mega που όσο περνάει ο καιρός άπτονται όλο και περισσότερο στην πραγματικότητα και που έχουν φτάσει και στα δικά της αυτιά, δεν αγγίζουν την Ελένη, όπως και μια νέα πρόταση που λέγεται ότι της έκαναν για να κάνει βραδυνή εκπομπή...

«Σε καμία περίπτωση η Ελένη Μενεγάκη δεν θα δεχτεί να κάνει βραδινή εκπομπή» λένε στενοί της συνεργάτες που την γνωρίζουν περισσότερο... Οπότε τι μέλλει γενέσθαι;

Οι δύσκολες μέρες της Ελένης Μενεγάκη στο Mega οσονούπω θα τελειώσουν, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, που μιλάνε ακόμα και για μια μεγάλη (και ακραία) ανατροπή που μπορεί να κάνει εκείνη την τελευταία στιγμή και να αποχωρήσει από το κανάλι, εάν καμία πρόταση δεν την ικανοποιεί. Από την άλλη είναι γνωστή τοις πάσι η πάγια τακτική της εδώ και πολλά χρόνια να ακολουθεί το ρητό “η σιωπή είναι χρυσός” και να μην μοιράζεται με κανέναν τις σκέψεις της, πόσω μάλλον τις αποφάσεις της που από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθούν.