Ελένη Χατζίδου: «Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο...» - Η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της

«Ξεκίνησα θεραπεία με...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο...» - Η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της

Η Ελένη Χατζίδου εδώ και τέσσερις ημέρες απουσιάζει από το πλατό της εκπομπής Breakfast at Star, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όπως εξήγησε και η ίδια, έπεσε κάποια στιγμή και προσγειώθηκε στον αγκώνα της, ωστόσο από το τράνταγμα, δημιουργήθηκε πρόβλημα στον αυχένα της, ο οποίος ήταν ήδη ταλαιπωρημένος.

Επειδή, όμως, όλη αυτή η κατάσταση έχει ανησυχήσει το κοινό της, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια ενημερώνει τους ακόλουθούς της για τις εξελίξεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο πόνος που αισθάνεται είναι έντονος, αλλά ξεκίνησε θεραπείες και ελπίζει πως όλα σύντομα θα είναι καλύτερα.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση υγείας της Ελένης Χατζίδου

«Εδώ είμαι να σας κάνω update. Με ρωτάτε τι συμβαίνει. Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο από την αριστερή πλευρά στον αυχένα μου. Το χέρι είναι μια χαρά. Στην ουσία το χέρι χτύπησα, αλλά από το τράνταγμα, τα χειρότερα πήγαν στον αυχένα. Ξεκινάω αύριο φυσιοθεραπείες, ξεκίνησα θεραπεία με κορτιζόνη. Πολλή κορτιζόνη για 16 μέρες. Οπότε πιστεύω σιγά σιγά θα αρχίσουν να με πιάνουν αυτά που παίρνω, συν κάτι κάποια που παίρνω. Φοράω το κολάρο γιατί με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν οδηγώ, δυσκολεύομαι. Την πρώτη μέρα που πήγα να οδηγήσω για να πάω στην εκπομπή και τελικά δε μπόρεσα, με είχε πιάσει μια απίστευτη ζαλάδα και η παραγωγή με έστειλε με ταξί στο σπίτι. Από τότε δε πήγα κιόλας ξανά. Αυτά...», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, λίγες ημέρες πριν, βρέθηκε στο νοσοκομείο, μετά από άλλο ένα πρόβλημα υγείας.

Η βοήθεια που δέχεται

Την Τετάρτη 13/3, η Ελένη Χατζίδου δέχτηκε επισκέψεις από τους γονείς της, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Breakfast at Star: Το δώρο «έκπληξη» του Ετεοκλή Παύλου για τη γιορτή της γυναίκας - Τον φίλησε στο στόμα η Ελένη Χατζίδου

«Οι γονείς μου και η Μελίτα έχουν να βρεθούν από κοντά απ' το καλοκαίρι που μας πέρασε...
Αναρωτιόντουσαν αν θα τους θυμόταν...! Φυσικά κάνουμε βιντεοκλήσεις συνέχεια αλλά όσο να ναι είχαν την αγωνία! Όχι μόνο τους θυμήθηκε αλλά τους πήρε μια τεράστια, σφιχτή αγκαλιά συγκινημένη...» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.