Ευαγγελία Αραβανή - Αποκλειστικό: Μόλις γέννησε το πρώτο της παιδί!

Όλες οι λεπτομέρειες

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικές ώρες η Ευαγγελία Αραβανή, με τον σύντροφό της Σπύρο Λάζαρη, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, η παρουσιάστρια την Πέμπτη 14 Μαρτίου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι δύο νέοι γονείς δέχονται ευχές και δώρα από συγκεκριμένους συνεργάτες, φίλους και συγγενείς, που έμαθαν τα ευχάριστα νέα, καθώς σύμφωνα με πηγές μας θέλησαν να κρατήσουν αυτήν την όμορφη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Ευαγγελία Αραβανή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της - Η βραδινή έξοδος με την κουμπάρα της

Μαμά και γιος προς το παρόν παραμένουν στο μαιευτήριο Ρέα, και από εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια για να χαρούν ευτυχισμένες στιγμές για τρεις, καθώς μόλις η οικογένειά τους μεγάλωσε.

Οι ευτυχισμένες στιγμές της Ευαγγελίας Αραβανή με τον σύντροφό της

Η πρόταση γάμου από τον Σπύρο Λάζαρη στην Ευαγγελία Αραβανή σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει γίνει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Άλλωστε το ερωτευμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να συζήσει από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης του, σε ένα διαμέρισμα στα Βόρεια Προάστεια, ενώ έχει επιλέξει να μην δημοσιοποιεί οποιαδήποτε προσωπική του στιγμή διατηρώντας χαμηλό προφίλ και αποφεύγοντας συστηματικά τις κοσμικές εμφανίσεις, για να μην τραβάει τα φλας των φωτογράφων.

Σπύρος Λάζαρης Λάμπρος Λάζαρης
Ο Σπύρος Λάζαρης με τον ξάδερφό του Λάμπρο Λάζαρη

Οι δυο τους προτιμούν να περνάνε τον χρόνο τους κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό και συναναστρέφονται με ελάχιστους φίλους, ενώ τους έχουν δει κάποιες φορές να πίνουν το ποτό τους και να διασκεδάζουν στο μπαράκι “Tekila” που ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη που είναι ζευγάρι με την Δανάη Παππά. Το αγαπημένο ζευγάρι που κλείνει 5 χρόνια μαζί και είναι πολύ ερωτευμένο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr έχει αποφασίσει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει το παιδί του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Πόρο, εκεί όπου ο Σπύρος Λάζαρης δραστηριοποιείται τον περισσότερο χρόνο επαγγελματικά.(δείτε εδώ φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές εκεί).