Άγγελος Βουράκης: «Θέλω για τη Φαίη τα καλύτερα και αν είμαι κι εγώ μαζί της, ακόμα καλύτερα!»

Ο συνεργάτης της μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη στο Breakfast@Star παραχώρησε ο Άγγελος Βουράκης, σταθερός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά τα τελευταία δύο χρόνια, όπου εκθείασε την παρουσιάστρια, ενώ μίλησε και με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την Τατιάνα Στεφανίδου, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

«Μια καλή συνάδελφος μου είπε ότι στην Τατιάνα Στεφανίδου ψάχνουν έναν ασκούμενο δικηγόρο για να τους βοηθήσει με τα νομικά θέματα. Αλλά επειδή ένας ασκούμενος δεν θα τα γνώριζε αρκετά καλά, πρότεινα να πάω εγώ. Όσοι έχουν συνεργαστεί με την Τατιάνα ξέρουν ότι στηρίζει τους συνεργάτες της αλλά είναι πάρα πολύ απαιτητική, θέλει δουλειά», είπε αρχικά ο Άγγελος Βουράκης.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά σε Άγγελο Βουράκη: «Με έφερες σε πολύ δύσκολη θέση!» - Τι συνέβη εκτός του πλατό του Fay's Time;

Ο Άγγελος Βουράκης για τη μεταγραφή του στην Φαίη Σκορδά

Και συμπλήρωσε για τη μετακίνησή του στον ΣΚΑΪ: «Όταν πήρε μεταγραφή η Φαίη, με πήραν τηλέφωνο απ' το κανάλι, αν θα ήθελα να πλαισιώσω το δικαστικό κομμάτι. Ήταν δική της επιλογή να καθίσω στο πάνελ. Νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο στην αρχή, δεν ήταν όμως. Δυσκολεύτηκα πολύ να σχολιάσω τη συνέντευξη ενός άλλου, στην πορεία θεωρώ ότι το βρήκα. Ήθελα να συνεχίσω και έμεινα».

Όσον αφορά την αλλαγή ώρας στο Fay's Time, ο Άγγελος Βουράκης δήλωσε: «Εμάς μας ανακοινώθηκε. Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις, και κάνουν ό,τι νομίζουν καλύτερο. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο και θα κριθεί ο επιχειρηματίας για την απόφαση που πήρε».

Κλείνοντας ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν με αγχώνουν τα δημοσιεύματα, γιατί έχω μάθει και κάτι αν δεν συνεχίσει, δεν θα πεθάνουμε, θα βρούμε μια άλλη δουλειά. Εγώ θέλω πρώτα από όλα για τη Φαίη τα καλύτερα και αν είμαι κι εγώ μαζί της, ακόμα καλύτερα. Όπου... Είναι ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος παρότι είναι μία σταρ».