Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Κάθε χρόνο η δόλια η Φαίη ακούει για την αλλαγή της ώρας...»

Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε άλλο κανάλι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει δική του εκπομπή μαζί με την πρώην σύντροφό του, και παρτενέρ στο ραδιόφωνο Έλενα Κώνστα, καθώς και για το ενδεχόμενο να αλλάξει κανάλι η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της.

Ο δημοσιογράφος είπε αρχικά για το πρώτο σκέλος των ερωτήσεων ότι: «Μας είχαν ψιθυρίσει πιο παλιά να κάνουμε κάτι με την Έλενα στην τηλεόραση, αλλά έμεινε μόνο σαν ιδέα. Αυτό πραγματικά το ακούω πρώτη φορά τώρα. “Κίτρινη” εκπομπή δεν θα έκανα, θα προσπαθούσα να βρω κάτι που δεν είναι σαν όλα τα άλλα, αν και παρθενογένεση δεν υπάρχει. Κάτι fun σίγουρα».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντάει για τη Φαίη Σκορδά

Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη Φαίη Σκορδά λέγοντας: «Αυτό με τη Φαίη ακούγεται πέρυσι, πρόπερσι... Κάθε χρόνο, η δόλια η Φαίη ακούει για την αλλαγή της ώρας. Ελπίζω να μην επηρεάζεται και από όσο τη ζω δεν επηρεάζεται. Μόνο η ίδια ξέρει τι θα κάνει».

Και συμπλήρωσε: «Με τη Φαίη φέτος έχω έρθει πολύ κοντά, την έχω εκτιμήσει πολύ και την ευχαριστώ γιατί μου δίνει χώρο και μου φέρεται πολύ ωραία. Θα την ακολουθούσα, εδώ, απέναντι, παραπέρα... Ποιος το ξέρει, είναι ακόμα πολύ νωρίς».

Δείτε επίσης: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "κατακεραύνωσε" τον Δημήτρη Παπανώτα: «Μάλλον ζηλεύει που δεν είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής...»

«Με τον Δημήτρη Παπανώτα θα συνεργαζόμουν, δεν είναι από αυτούς που θα έβαζα κόκκινη γραμμή, έχει το ενδιαφέρον του. Με την Ελένη Τσολάκη εννοείται θα συνεργαζόμουν, επίσης και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που μου είναι πολύ συμπαθής», δήλωσε στη συνέχεια.

Κλείνοντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για την επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον «Όμορφο Κόσμο». «Τρελαίνομαι με τον Γρηγόρη, και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Περιμένω να δω τι θα σκεφτεί και πώς θα κάνει τη νέα του εκπομπή», είπε μεταξύ άλλων.