Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "κατακεραύνωσε" τον Δημήτρη Παπανώτα: «Μάλλον ζηλεύει που δεν είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής...»

«Είναι εδώ και μετά αλλού...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το σχόλιό του για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την Νόνη Δούνια (δείτε εδώ), έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, το πρωί της Πέμπτης 7/3, μέσα από την εκπομπή Fay's Time. Ο δημοσιογράφος στήριξε την πρωήν βουλευτή, όπως ακριβώς έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την δική της εκπομπή.

Το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Ο κ. Παπανώτας τα αναίρεσε και από εκεί που έλεγε από σεβασμό στην κ. Δούνια, έγινε τώρα τι θα πάει στην Ευρωβουλή; Δηλαδή, ο τύπος δεν κάθεται κάπου η μπίλια να φάμε ψάρι. Είναι εδώ και μετά αλλού. Ό,τι να ναι. Μία φοβερή σύγχυση. Ή μάλλον ζηλεύει που δεν είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής αυτός και είναι η Νόνη Δούνια, και αν είναι,. Και λέει τι θα πάει να τους μάθει μόντελινγκ; Προερχόμαστε από ένα άσχημο σχόλιο προς την Μπέττυ Μαγγίρα και σε ένα άσχημο σχόλιο στην Νόνη Δούνια.»

«Τιμή και καμάρι είναι και σε έναν άντρα, αν θέλει να αλλάξει καριέρα στα 50. Και ο Παπανώτας κτηνίατρος έχει σπουδάσει και ασχολείται με την τηλεόραση. Τιμητικό είναι; Αδιάφορο. Μία γνώση παραπάνω. Όχι, το λέω γιατί η Νόνο Δούνια να διδάξει μόντελινγκ και ο Παπανώτας, που θέλει να πάει στην Ευρωβουλή, να τους δείξει πως στειρώνουν τα κουνέλια. Όλα τα έχουμε δει πια. Καταλαβαίνετε να με νοιάζει αν με πιάσει στο στόμα του; Να λέμε την κοινή λογική» είπε Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα και του Άρη Καβατζίκη για τον Δημήτρη Παπανώτα

Τα σχόλια τους για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, έκαναν και η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Στην αρχή ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης αγγίζει όρια. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος με τρομερή εμπειρία, οπότε πιστεύω ότι θα μπορούσε τις γωνίες του να τις στρογγυλέψει, όχι για να τον ευνουχίσουμε, αλλά πολλές όταν λες πράγματα που είναι κοφτερά είναι καλό να τα τροχίζεις, γιατί δεν ξέρεις πώς μπορεί να το πάρει ο άλλος. Αυτό που λέει για την Νόνη και το μόντελινγκ την αδικεί, γιατί η Νόνη έχει αποδείξει πολλές φορές πώς το μόντελιγκ είναι η μια πλευρά της ζωής της και όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει και άλλα πράγματα».

Από την πλευρά της η Δανάη Μπάρκα είπε: «Δεν θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η Νόνη χρήζει υπεράσπισης, γιατί η ζωή καμία φορά μιλάει από μόνη της. Αρκεί μόνο ένα google search για να δούμε τι κάνει ο καθένας, γιατί έχει αναπαραχθεί ο καθένας, τι έχει μοιραστεί ο καθένας με τον κόσμο και τι πρεσβεύει, ξεχνάμε να το κάνουμε και είναι πολύ χρήσιμο. Η Νόνη αυτή τη στιγμή μπορεί να μάθει και στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και σε όλο τον γαλαξία, την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη, την ευγένεια, τον σεβασμό, σπουδαία πράγματα».

«Αν το πάμε και στο άλλο άκρο, σε ένα πιο λαϊκό σχόλιο, είδαμε και τους διαβασμένους τι έχουν κάνει τόσα χρόνια. Είδαμε και τους ανθρώπους που έχουν ψηφιστεί, δεν έχουν δουλέψει ποτέ, είδαμε τι εγκλήματα έχουν συμβεί γύρω μας» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Καινούργιου - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η αλήθεια πίσω από το beef τους - «Τώρα είναι φως φανάρι»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Εκνευρισμένος μπροστά στην κάμερα για το beef με την Καινούριου - «Καμία φορά όταν μου...»

"Κόλαφος" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Αν δεν είχα καμία άλλη δουλειά και ήταν η Κατερίνα Καινούργιου η μόνη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά»

Ελένη Τσολάκη για τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα: «Γι' αυτό έχει δουλειά όλα αυτά τα χρόνια! Αυτά που δήλωσε για τη Σταματίνα...»

Ελένη Χατζίδου για Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν ακούει τη συμβουλή της Σταματίνας, να σταματήσει να μιλάει;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Το σχόλιο που έκανε για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν άδικο»

Νόνη Δούνια: «Είναι κάτι που θα το ανακοινώσει ο...» - Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''