Τζένη Μελιτά: «Υπήρχε σύντροφός μου που δεν ήξερε πόσο χρονών είμαι...» - Αυτή είναι η δήλωση που έχει μετανιώσει

«Με την ψυχοθεραπεία, ηρθα πιο κοντά στον εαυτό μου....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Τζένη Μελιτά το πρωί της Πέμπτης 14/3, μέσα από την εκπομπή Πρωίαν σε Είδον. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, ότι στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν λέει την ηλικία της. Πλέον έχει μετανιώσει γι' αυτό και είναι πιο άνετη.

Η αποκάλυψη της Τζένης Μελιτά για την δήλωση που έχει μετανιώσει

«Εγώ είμαι η πρώτη που θα αυτοαναιρεθώ εδώ στην εκπομπή, είναι μία από τις δηλώσεις που έχω μετανιώσει που τις έχω κάνει κατά το παρελθόν. Είχα πει ότι δεν λέω την ηλικία μου. Όχι απλά δεν την έλεγα αλλά υπήρχε σύντροφός μου που δεν ήξερε πόσο χρονών είμαι», αποκάλυψε η Τζένη Μελιτά.

Δείτε επίσης: Πρωϊαν σε Είδον: "Πάγωσε" το πλατό της εκπομπής με το ανέκδοτο του Φώτη Σεργουλόπουλου - Η αμηχανία της Τζένη Μελιτά

«Έτσι είχες πει; Αλήθεια; Τέλειο και πώς άλλαξες;», τη ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Με την ψυχοθεραπεία. Ήρθα πιο κοντά στον εαυτό μου, με αποδέχθηκα και είμαι πιο άνετη με το να το λέω», απάντησε η παρουσιάστρια.

«Εντάξει ας μην φτάσουμε στον ψυχοθεραπευτή απλώς για να πούμε την ηλικία μας. Νομίζω ότι είναι ένα βαθύ πράγμα. Ένας άνθρωπος που μεγαλώνει και μπορεί να είναι ελεύθερος και να θέλει να φλερτάρει, όταν φλερτάρει με νεότερους ανθρώπους, αυτό μπορεί να τον φέρει σε αμηχανία και να μην πει την ηλικία του», είπε από την πλευρά του ο παρουσιαστής.

Η δήλωση του Θανάση Αλευρά που σόκαρε το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά

Ο Θανάσης Αλευράς, πριν απο λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένος στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή, "Πρωΐαν σε Εἶδον" και μεταξύ άλλων έκανε μια δήλωση που σόκαρε τους παρουσιαστές της εκπομπής, Τζένη Μελιτά και Φώτη Σεργουλόπουλο, γιια τη νέα του δραστηριότητα, αλλά και το γυμνισμό.

«Ήθελα να μάθω μια δραστηριότητα στον ελεύθερο μου χρόνο, για αυτό κάνω μαθήματα για να πάρω δίπλωμα για ταχύπλοο. Σκεφτόμουν τι ωραία είναι να είσαι στην Αθήνα και να μπορείς να πεις, ”πάω για ένα μονοήμερο στην Κύθνο, και κάνεις μία ωραία μονοήμερη". Δεν την φοβάμαι την θάλασσα αλλά δεν θα βγω με 8 μποφόρ, θέλω να την μάθω», είπε αρχικά για το νέο του χόμπι.

«Επίσης λατρεύω τον γυμνισμό. Ψάχνω πάντα παραλία έτσι ώστε να μπορώ να βγάλω το μαγιό μου και να απολαύσω την θάλασσα με την γύμνια και τον ήλιο. Δεν πάω σε παραλίες γυμνιστών, γιατί θέλω να το απολαμβάνω μόνος μου, να είμαι σε ερημικό μέρος. Θέλω να είμαι μόνος μου, αν εμφανιστεί κάποιος θα ντυθώ, για να μην ταραχθεί ο άλλος. Μου αρέσει να είμαι μόνος μου και απολαμβάνω την παρέα μου, ο κόσμος και ειδικά ο Έλληνας με ταράζει. Είναι λίγο αδιάκριτοι πολλές φορές», αποκάλυψε για την αγάπη, που έχει στο γυμνισμό.