Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα - Ο λόγος που θα μείνει για λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μια αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Πέμτπης 14/3. Η ίδια ανακοίνωσε με τεράστιο ενθουσιασμό, ότι έχει αγοράσει δύο σπίτια στην Θεσσαλονίκη τα οποία και ανακαινίζει.

Υπενθυμίζουμε ότι η γνωστή επιχειρηματίας πριν από λίγους μήνες και η κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη, έκαναν τα εγκαίνια στο πρώτο τους κατάστημα ρούχων στην Αθήνα. To youweekly, είχε βρεθεί στο event και σας μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Με ζώνη 400 ευρώ και sneakers 1.220 ευρώ - Τι φόρεσε σε βόλτα με τον Πάρη στην Αθήνα

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν, ανακοίνωσε στους ακολούθους της τα ευχάριστα με την ίδια να δηλώνει άκρως ενθουσιασμένη. Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα θα παραμείνει λίγο παραπάνω στην Θεσσαλονίκη. «Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολλή δημιουργική δουλειά.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΟΥΝΗ

Ο μηνιαίος τζίρος της Bubblegun

Πριν από λίγο καιρό ο Νίκος Ξυδάς ιδρυτής του Humble μέσα από ένα βίντεο - έρευνα αποκάλυψε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ποιος είναι ο μηνιαίος τζίρος της γνωστής influencer από την εταιρία ρούχων που διατηρεί με την κολλητή της την Bubblegun.

Πέραν αυτού, με γρήγορους υπολογισμούς έβγαλε και το μηνιαίο καθαρό κέρδος της και κάποια από τα σχόλια που ακολούθησαν από κάτω έγραφαν χαρακτηριστικά «κι εμείς ξεπατωνόμαστε για τον βασικό», «Ας έβγαζα τα μισά», «Ω ρε λεφτά η Τούνη».

«Το Bubblegun μας έκανε εντύπωση γιατί κάνει μόνο 2.000 παραγγελίες τον μήνα. Παλιότερα ήταν πιο ψηλά αλλά από ότι φαίνεται η δημοτικότητά του έχει πέσει και πλέον κάνει 2.000 παραγγελίες τον μήνα. Το μέσο καλάθι στην συγκεκριμένη κατηγορία των fast fashion γυναικείων είναι γύρω στα 35 ευρώ, άρα μιλάμε για έναν τζίρο γύρω στις 70.000 ευρώ τον μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αν αφαιρέσεις το Φ.Π.Α, το κόστος των προϊόντων, τους εργαζομένους στο μαγαζί, μένουν γύρω στα 20.000-25.000 ευρώ, τα οποία φυσικά δεν είναι λίγα. Αυτό είναι το καθαρό έσοδο αλλά περιμέναμε ότι είναι πολύ μεγαλύτερα τα νούμερα.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κατηγορία είναι λογικό γιατί έχει πολύ ανταγωνισμό, έχουν εμφανιστεί πάρα πολύ παίκτες με γυναικείο ρούχο κι έτσι είναι λογικό τα νούμερα να είναι πεσμένα γιατί πια η Τούνη δεν είναι μόνη της. Το σημαντικό εδώ είναι ότι η Τούνη δεν πληρώνει διαφήμιση σε σχέση με όλους τους άλλους αφού την διαφήμιση την κάνει μόνη της, οπότε πιθανότατα έχει και μεγαλύτερη κερδοφορία σε σχέση με τους ανταγωνιστές της