Θοδωρής Μαραντίνης - Ξεκαθαρίζει για την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Αυτό ήταν τελείως...»

Ενοχλημένος ο τραγουδιστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης - Ξεκαθαρίζει για την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Αυτό ήταν τελείως...»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης το βράδυ της Πέμπτης 14/3 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά που προβάλλεται στο Action 24. Ο τραγουδιστής για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε το τοπίο ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πριν μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε η φήμη πως οι δυο καλλιτέχνες είναι ζευγάρι, ωστόσο, όταν το θέμα γινόταν όλο και πιο έντονο βγήκαν δημόσια και τις διέψευσαν καθώς έχουν και παιδιά (δείτε τι είχε αναφέρει η ηθοποιός).

Το ξεκαθάρισμα του Θοδωρή Μαραντίνη για την Κατερίνα Παπουτσάκη

«Γενικά με ενοχλούν τα κλισέ ότι κάνεις μια συνεργασία και ξαφνικά οι δύο άνθρωποι πρέπει έχουν σχέση. Υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που στηρίζονται πάνω σε αυτό. Στο να γράψουν κάτι χωρίς να έχουν κάτι δεδομένο. Πολλές φορές γράφουν κάτι που έχουν μια βάση. Τώρα δεν ξέρω το γίνεται...πώς το σκέφτονται. Δεν είναι ανόητο αν όχι επαγγελματικό; Μου έχει τύχει να ακούσω πράγματα όχι που ισχύουν αλλά να έχει πει κάποιος - που να υποστηρίζει πως ισχύουν - και να διαρρεύσει ακριβώς η άποψή του.

Αυτό με την Παπουτσάκη ήταν τελείως εκτός και ανυπόστατο. Με έφερε σε δύσκολη θέση όπως και την Κατερίνα γιατί έχουμε και παιδιά. Έχουμε δει να γράφονται για κάποιους ανθρώπους και μετά βγαίνουν φωτογραφίες. Αλλά για εμάς δεν υπήρχε καμία ένδειξη και ήταν λίγο περίεργο», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή Καλύτερα Αργά.

«Η πιο διαδεδομένη παρεξήγηση για εμένα νομίζω είναι τα σε σχέση μετά το διαζύγιο, τα δικαστήρια, οι διατροφές και αυτά. Αυτό λίγο με ενόχλησε. Εγώ δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτό το πράγματα. Καταλαβαίνω ότι σε μια συνέντευξη αφορά με ένα τρόπο λίγο το προσωπικό κομμάτι. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Υπήρξε μια παραφιλολογία που με έφερε σε μια πολύ δύσκολη θέση», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.