Ντόρα Μπακογιάννη: «Ό,τι και να πεις για την Σία, στο τέλος της ημέρας είναι...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την νύφη της, Κοσιώνη

Η αποκάλυψη για την σύζυγο του γιου της, Κώστα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ντόρα Μπακογιάννη: «Ό,τι και να πεις για την Σία, στο τέλος της ημέρας είναι...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την νύφη της, Κοσιώνη

Η Ντόρα Μπακογιάννη, το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαρτίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Συζήτησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη δολοφονία του συζύγου της, Παύλου (δείτε εδώ την συγκινητική αποκάλυψη που έκανε), ενώ προχώρησε σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο (δείτε την εδώ).

Ρωτήθηκε, φυσικά, και για την σχέση της με την σύζυγο του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη, την δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, με την απάντησή της να είναι άκρως αποστομωτική. Η ίδια μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη νύφη της και τονίζει πως λόγω του δικού της χαρακτήρα είναι και εκείνη καλή πεθερά.

Η αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη

«Είμαι η καλύτερη πεθερά που κυκλοφορεί. Και το λέω μετά λόγου γνώσεως. Πρώτον, διότι λατρεύω την νύφη μου. Δεύτερον, διότι θαυμάζω την νύφη μου. Ειλικρινώς και δικαίως. Δεν την θαυμάζω γιατί είναι εξαιρετική δημοσιογράφος, έχω δει πολλές εξαιρετικές δημοσιογράφους.

Εκτός από εξαιρετική δημοσιογράφος είναι εξαιρετική μάνα, είναι εξαιρετική σύντροφος, είναι εξαιρετικό μέλος αυτής της οικογένειας. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος γύρω του δημιουργεί ηρεμία και τακτοποιεί θέματα. Είναι ένας άνθρωπος με καλό χαρακτήρα και ό,τι και να πεις για την Σία, στο τέλος της ημέρας είναι λίγο. Αλήθεια! Δεν είναι δυνατή η πεθερά είναι δυνατή η νύφη», εξομολογήθηκε.