Στέφανος Κασσελάκης: Απίστευτο! Ποιος θα τον συνοδεύσει στο στρατόπεδο

Και δεν αναφερόμαστε στον Τάιλερ...

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Απίστευτο και όμως αληθινό! Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως η είδηση είναι πέρα για πέρα πραγματική. Ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά το τέλος του “Πρωινού” θα συνοδεύσει τον Στέφανο Κασσελάκη στο στρατόπεδο της Θήβας όπου θα παρουσιαστεί.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 που το τελευταίο διάστημα έχει επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη, εξέφρασε την επιθυμία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι δίπλα του την στιγμή του αποχαιρετισμού και να τον πάει μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ και τους γονείς του στο κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού όπου θα καταταγεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφού τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες με το κόμμα του, την Πέμπτη 14/3 νωρίς το απόγευμα, έκανε μια έκτακτη σύσκεψη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ανακοίνωσε ότι παρουσιάζεται στον στρατό την Παρασκευή 15/3.

Στο μεταξύ viral στο Tik Tok έγινε το κούρεμα του Κασσελάκη λίγο πριν καταταχθεί. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας αγκαλιά την ώρα που του κόβουν τα μαλλιά, την σκυλίτσα του Φάρλει, της έλεγε πόσο πολύ θα του λείψει. Στην συνέχεια του βίντεο με ηχητικό χαλί το τραγούδι «Είμαι φίνο φανταράκι» ακούγεται μια γυναικεία φωνή να τον ρωτάει πως θα κόψει τα μαλλιά του και εκείνος απαντάει “ΣΥΡΙΖΑ”. Το βίντεο τελειώνει με τον Κασσελάκη να λέει για την χωρίστρα του: «εννοείται το μαλλί στα αριστερά. Δεν τίθεται συζήτηση ότι το μαλλί πάει προς τα αριστερά όπως και η καρδιά»

@skasselakis

48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

Γιώργος Λιάγκας: Το “τρίτο πρόσωπο” ανάμεσα σε Κασσελάκη – Μακμπέθ

Τι θέλει ο Γιώργος Λιάγκας ανάμεσα στο ζευγάρι Κασσελάκη – Μακμπέθ; “Μα είναι το “τρίτο πρόσωπο” ανάμεσά τους!” Από το πρωί της Παρασκευής όλοι οι συνεργάτες του παρουσιαστή στο “Πρωινό” μόλις πληροφορήθηκαν από τα χείλη του ότι θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο στρατόπεδο, του έκαναν μεγάλη πλάκα και τον πείραζαν συνεχώς. Παρόλα αυτά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν πτοήθηκε καθόλου, είχε έτοιμα τα πράγματά του για να αναχωρήσει αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής για το στρατόπεδο.

Η φιλία του Γιώργου Λιάγκα και του Στέφανου Κασσελάκη έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο διάστημα, αμέσως μετά την εμφάνισή του στο “Πρωινό”, λίγο καιρό πριν (δείτε εδώ την τότε συνέντευξή του). Οι δυο τους έκτοτε έχουν επικοινωνία, μιλάνε στο τηλέφωνο αρκετά συχνά, κάποιοι μάλιστα αναρωτιώνται μήπως μετά την συνεργασία Τσίπρα και Πόπης Τσαπανίδου, δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη δούμε τον Γιώργο Λιάγκα.... Όλα είναι πιθανά.... Why not; Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται πια...