Ντόρα Μπακογιάννη: «9 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου ήρθε στη ζωή μου ο Ισίδωρος!» - Ο δεύτερος γάμος και το μεγάλο λάθος στη σχέση της με τον Κούβελο

«Ήμουν 43 ετών...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ντόρα Μπακογιάννη: «9 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου ήρθε στη ζωή μου ο Ισίδωρος!» - Ο δεύτερος γάμος και το μεγάλο λάθος στη σχέση της με τον Κούβελο

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου, και προχώρησε σε σπάνιες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο (δείτε εδώ την συγκινητική εξομολόγησή της), αλλά και στη δολοφονία του πρώτου συζύγου της, Παύλου (δείτε εδώ την απάντηση που έλαβε όταν ρώτησε γιατί τον σκότωσαν).

Αναφέρθηκε, ωστόσο, και στον δεύτερο σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, μιλώντας για την γνωριμία τους, την πρώτη εντύπωση που της είχε κάνει, τον γάμο τους και το μεγάλο λάθος της όσον αφορά στη σχέση τους. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος είχε άλλον ένα γάμο στο ιστορικό του και ήδη είχε τρία παιδιά πριν προχωρήσει τη ζωή του με την καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον δεύτερο σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο

«Μετά από 9 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου ήρθε στη ζωή μου ο Ισίδωρος. Σε αυτά τα χρόνια δεν με φλέρταρε κανείς. Δεν ξέρω γιατί. Υποθέτω ότι έφταιγε, πρώτον, το προφίλ της πολιτικού. Δεύτερον, γενικώς οι γυναίκες οι οποίες είναι επιτυχημένες στη δουλειά τους, δεν έχουν πολλές περιπτώσεις… Τρομάζουν τους άνδρες. Οι άνδρες φεύγουν, το φοβούνται αυτό το μοντέλο γυναίκας. Έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία η γυναίκα που λέει "μωρό μου, βοήθησέ με να ανέβω στη μοκέτα" από τη γυναίκα που θα τα κάνει όλα μόνη της.

Οπότε δεν μπορώ να σας πω ότι είχα την ευκαιρία να πω σε πολλούς ανθρώπους "όχι". Γιατί απλώς δεν εμφανίζονταν! Και εμφανίστηκε ο Ισίδωρος, ο οποίος ήταν θρασύτατος. Μπήκε επιθετικά.

Γνωριστήκαμε όταν ζήτησε από μια φίλη μου να τον φέρει στην γιορτή μου. Μου είπε η φίλη μου "έχω έναν φίλο που θέλει οπωσδήποτε να έρθει να σου ευχηθεί". Της είπα "και δεν τον φέρνεις;", έμπαιναν και έβγαιναν 100 άτομα. Και ήρθε. Ήρθε και ξαναήρθε. Έτσι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, το οποίο είναι μεγάλη ιστορία. Δεν είχα και μεγάλες ερωτικές επιτυχίες στη ζωή μου. δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Ερωτεύτηκα τον Ισίδωρο, ήμουν 43 ετών. Δεύτερη φορά μετά τον Παύλο, πολύ!

Αποφάσισα ότι θα παντρευτώ μετά από κάποια στιγμή. Με κέρδισε με το χιούμορ και την προσωπικότητά του. Δυστυχώς, δεν κάναμε παιδί. Άλλο ένα μεγάλο λάθος μου ήταν ότι δεν έκανα παιδί μαζί του. Φοβηθήκαμε και οι δύο επειδή είχαμε παιδιά», επισήμανε.