Νίκος Φλωρινιώτης: Ξεκίνησαν οι νομικές διαδικασίες για το θάνατό του - Τι είπε η Άννα

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε σήμερα Παρασκευή 15/3 στο Super Κατερίνα για τις νομικές διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει για το θάνατο του αδερφού της, Νίκου. Συγκεκριμένα, όπως έχει αναφέρει η οικογένεια ο θάνατός του έγινε λόγω λάθος διάγνωσης (δείτε εδώ την τελευταία φωτογραφία του Νίκου στο νοσοκομείο).

Που βρίσκεται η νομική διαδικασία για το θάνατο του του Νίκου Φλωρινιώτη

«Έχουμε ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες. Ο δικηγόρος μας έχει αναλάβει την υπόθεση και μας ενημερώνει», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής η Άννα Φλωρινιώτη.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο δικηγόρος της οικογένειας ο οποίος ανέφερε: «Έχουμε καταθέσει αίτηση να μας παραδοθεί αντίγραφο του συνόλου του φακέλου. Δεν θα πάμε σε σύγκρουση επί της αρχής. Αν δεν μας παραδοθούν τα έγγραφα εντός 20 ημερών, θα ενημερωθούν από τον εισαγγελέα. Θα επεξεργαστούμε το υλικό για να υποβάλλουμε μηνυτήρια αναφορά ή αγωγή εφόσον έχουμε ενδείξεις ιατρικής αμέλειας. Κάνουμε όλες τις διαδικαστικές ενέργειες με απόλυτη προσοχή για να μην υπάρχει οποιαδήποτε δικαιολογία για να καθυστερήσει η διαδικασία. Θα αποδοθούν οι ευθύνες».

Η Αννούλη Φλωρινιώτη επίσης, μίλησε για την ζωή τους μετά από την απώλεια του πατέρα της και του αδερφού της: «Δουλεύω όλη ημέρα, η μαμά μου είναι κλεισμένη σπίτι. Δεν μπορώ να την επισκεφθώ καθημερινά αλλά πηγαίνω. Την Κυριακή πέρασαν τρεις μήνες».

Δείτε επίσης: «Με κατακρίνουν! Εγώ σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι...» - "Λύγισε" η Μάχη Φλωρινιώτη

Έτσι του έκρυβαν με τη μητέρα της τον καρκίνο στα μηνίγγια

Η Αννούλα Φλωρινιώτη λίγο μετά τον θάνατο του αγαπημένου της αδερφού Νίκου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου μιλώντας για τις πολύ δύσκολες ώρες, που περνάει εκείνη και η οικογένειά της.

Στο τέλος ο Νίκος φοβόταν τον θάνατο;

Όταν πια έχασε την ομιλία του, έχασε και την επαφή του με το περιβάλλον. Δυο μέρες πριν μπει στο νοσοκομείο ήταν αισιόδοξος, ήθελε να κάνουμε και πάρτι για τις γιορτές μας. Ήταν πολύ χαρούμενος και σχεδιάζαμε ποιους θα καλέσουμε και πως θα στολίσουμε το σπίτι του μπαμπά. Είχε κλείσει και δουλειά στη Γερμανία.

Ειπώθηκε ότι λόγω του εμβολίου για τον κορονοϊό χειροτέρεψε η κατάσταση του. Είναι αλήθεια;

Ο Νίκος δεν είχε κάνει τα εμβόλια, ήταν κατά. Ο πατέρας μου ήταν από τους πρώτους που τα έκαναν και μετά το τρίτο εμβόλιο ξαφνικά του κόπηκε η αναπνοή και τον πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Έτσι ξεκίνησε το μαρτύριο μας.

Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα και τη μητέρα σου να υποκρίνεστε στον Νίκο πως όλα ήταν καλά;

Πάρα πολύ δύσκολο. Καταρχάς το παιδί με κοίταζε μέσα στα μάτια και μου έλεγε «γιατί κάνω τόσες εξετάσεις;». Και του απαντούσα για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. Φοβόταν πάρα πολύ το νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως το σημείο όπου έγινε η μετάσταση, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και έτσι η κατάσταση του έγινε μη αναστρέψιμη. Ακόμη και η γιατρός του έκλαιγε, δεν το περίμενε αυτό. Οπουδήποτε αλλού αν πήγαινε, θα το καταπολεμούσε. Εκεί όμως δεν γινόταν τίποτα.

Αννούλα Φλωρινιώτη - Θάνατος Νίκος