Δέσποινα Μοιραράκη: «Τα παιδιά μου θέλουν να...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη και ο... 3ος γάμος

«Μου λείπει αυτό το νοιάξιμο, η φροντίδα του, η αγκαλιά του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: «Τα παιδιά μου θέλουν να...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη και ο... 3ος γάμος

Η Δέσποινα Μοιραράκη, το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα για όλα! Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια, προχωρώντας σε παραπάνω αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή μετά τον χαμό του.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο από τον καλό της και πώς σκέφτεται να προχωρήσει από εδώ και πέρα. Μίλησε, μάλιστα, και για τα παιδιά της και πώς θα αντιδρούσαν εκείνα σε έναν νέο γάμο της.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη για την προσωπική της ζωή μετά τον χαμό του συζύγου της

«Φτάνουμε σχεδόν τα δύο χρόνια από τον χαμό του συζύγου μου. Αυτή η απώλεια ποτέ δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Πάντα θα είναι στην ψυχή μου και στο μυαλό μου και αν θα έλεγα κάτι άλλο θα ήταν ψέματα. Μου λείπει η φυσική του παρουσία, μου λείπει αυτό το νοιάξιμο, η φροντίδα του, η αγκαλιά του, η προστασία του. Δεν θέλω να είμαι μόνη μου», είπε αρχικά για τον άντρα που έχασε.

Και επισήμανε: «Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού. Θα σου πω τι συμβαίνει. Οι άνδρες συνήθως με φοβούνται. Ο Γιάννης, εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν δείλιασε, είχε αυτοπεποίθηση, είχε έρθει και με άρπαξε. Αυτός, λοιπόν, που θα έρθει στη ζωή μου, πρέπει να με αρπάξει, να με διεκδικήσει, να μη σκεφτεί ή φοβηθεί ότι είμαι η Δέσποινα Μοιραράκη. Στη ζωή μου είμαι πολύ απλός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο. Δεν είμαι αρνητική. Αυτά όλα μόνο ο Θεός τα ξέρει».

«Τα παιδιά μου θέλουν να φτιάξουν τη ζωή μου. Και ο μεγάλος μου γιος και ο μικρός μου είπαν "μαμά μας, η ζωή σου ανήκει"», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Τον είχε παντρευτεί πριν τον Κοντούλη: «16 ήμουν τότε, με περνούσε 17 χρόνια, είχε και ένα παιδάκι» - Η αποκάλυψη της Μοιραράκη για τον 1ο της γάμο