Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το τραγούδι της Eurovision: «Μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν!»

Τα μηνύματα που δέχθηκε και η χιουμοριστική της δήλωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Σάττι έχει ακούσει διάφορα σχόλια για το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, το οποίο έχει τίτλο "Ζάρι", καθώς σε κάποιους φαίνεται πολύ έντονο και καθόλου αντιπροσωπευτικό (δείτε εδώ ποιος τα χαρακτήρισε κιτς και τρας), ενώ υπάρχουν και οι υποστηρικτές της, οι οποίοι το λατρεύουν και την αποθεώνουν για τη διαφορετικότητά του.

Κατά τη διάρκεια ενός live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, ξεκίνησε έναν διάλογο με τους ακόλουθούς της για το κομμάτι και πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ανέφεραν πως ανήκει στην κατηγορία της ρεγκετόν μουσικής, με την ίδια να δίνει την απάντησή της με μία δόση χιούμορ.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για το τραγούδι της Eurovision

«Για όσους λένε πως το τραγούδι είναι ρεγκετόν, θα ήθελα να σας να προσκαλέσω να πάτε στο YouTube και να πατήσετε "Γλύκα Γλύκα" της Κέλλυς Κελεκίδου, είναι μια μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνις και ουσιαστικά αυτός ο χορός είναι συρτός. Οπότε το ρεγκετόν, για όσους είναι εκτός Ελλάδας, στην Ελλάδα το λέμε συρτό. Ας ακούσουμε τον συρτό», είπε αρχικά και αφού έπαιξε το κομμάτι, δήλωσε γελώντας: «Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν!».

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι - Η πραγματική ηλικία, η καταγωγή, ο χωρισμός που την στιγμάτισε και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Μαρίνα Σάττι τραγούδι Eurovision

Η αγνώριστη εμφάνισή της σε πρωταγωνιστικό της ρόλο σε σειρά του ΑΝΤ1 το 2011

Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κρατήσει το φυσικό χρώμα στα μαλλιά της, ωστόσο στο παρελθόν υπήρξε κοκκινομάλλα με μπούκλες και, μάλιστα, είχε εμφανιστεί με το διαφορετικό της look και στην τηλεόραση, σε πολύ γνωστή και αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για το "Steps", ένα σίριαλ του 2011 - 2012, όπου υποδυόταν την Εύα, μία μαθήτρια της μουσικής ακαδημίας, η οποία είχε ιδιαίτερες φωνητικές και χορευτικές ικανότητες. Είχε ακόμη εντελώς διαφορετικό στυλ, φορούσε φαρδιές φόρμες και γενικότερα είχε πιο αθλητικό ύφος.