Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου - Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή

Η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στο Fantasia, για σήμερα Παρασκευή 15/3 και αύριο Σάββατο16/3 όπως ανακοίνωσε το ίδιο το νυχτερινό κέντρο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί ένα τεράστιο θέμα στα social media με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται. Παρέες κατήγγειλαν πως χάνονται οι τηλεφωνικές κρατήσεις με αποτέλεσμα όταν πηγαίνουν στο μαγαζί να τους διώχνουν. Πριν από μερικές ημέρες έγινε το περιστατικό αυτό με αρκετό κόσμο να τους κατηγορεί, λέγοντας πως ενώ πήγαν στο κέντρο και περίμεναν στη ουρά, τελικά αναγκάστηκαν να φύγουν καθώς δεν μπορούσε να λυθεί το ζήτημα (δείτε εδώ τι απάντησε ο συνεργάτη του).

Η επίσημη ανακοίνωση του Fantasia για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση, το νυχτερινό κέντρο θα παραμείνει κλειστό, λόγω ίωσης που ταλαιπωρεί τον τραγουδιστή και γι' αυτόν τον λόγο δεν θα εμφανιστεί στην σκήνη αυτό το διήμερο.

«Λόγω ίωσης που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τον Νίκο Οικονομόπουλο, οι προγραμματισμένες sold out εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Fantasia δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το Fantasia την Παρασκευή 15/3 και το Σάββατο 16/3 θα παραμείνει κλειστό. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί» αναφέρε η ανακοίνωση.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ

Η οργισμένη αντίδραση του Νίκου Οικονομόπουλου όταν του πέταξαν πανέρια

Πριν από μερικό διάστημα ο Νίκος Οικονομόπουλος έγινε έξαλλος με θαμώνες του κέντρου που τραγουδάει λόγω των πανεριών που πετάνε προς το πρόσωπο του και έχει τύχει ακόμη και να τον χτυπήσουν. Στο διαδίκτυο είχε κυκλοφορήσει βίντεο με την οργισμένη αντίδραση του, όταν παραλίγο να τον βρουν πανέρια στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν πάνω στην πίστα και ερμήνευε το "Μελαγχολία μου" το πανέρι πέρασε ξυστά από το πρόσωπο του και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Τότε σταμάτησε να τραγουδά και είπε «Μην το κάνεις αυτό, με νευριάζεις».