Συγκινεί η Έλενα Τσαγκρινού: «Την ημέρα της αποβολής το ένιωσα, μετά από δύο ημέρες μας είπε ο γιατρός ότι δεν χτυπάει η καρδούλα του...»

«Αν διαβάσω hate comments με επηρεάζουν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για την εγκυμοσύνη της αλλά και για την αποβολή που είχε μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού, το πρωί της Παρασκευής 15/3, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό. Υπενθυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια διανύει ένα πολύ όμορφο διάστημα στην ζωή της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Ωστόσο η ίδια με τον σύντροφό της Dj Stephan δημοσίευσαν, πριν από μερικές ημέρες, ένα βίντεο στο Youtube όπου μίλησαν για την δύσκολη περίοδο που βίωσαν όταν έχασαν το μωράκι που περίμενα. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε μια αποβολή πέρσι τον Μάιο, ένα άσχημο γεγονός που κανείς δεν γνώριζε (δείτε εδώ τι αποκάλυψαν).

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για την εγκυμοσύνη και την αποβολή της

«Δεν ανέβηκα ποτέ στη σκηνή, ήταν πλήγμα για μένα αλλά ήταν απαγορευτικό από τον γιατρό. Στις 6 βδομάδες είχαμε την αποβολή, έκλαιγα καθημερινά, γιατί περίμενα να πάει καλά. Ακόμα με πληγώνει αυτό» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ταλαιπωρία για την Έλενα Τσαγκρινού στον 4o μήνα εγκυμοσύνης - Τι συμβαίνει στο σπίτι τους;

«Την ημέρα της αποβολής το ένιωσα. Είχε προηγηθεί να πάω σε ένα live του Κώστα και δεν ένιωθα καθόλου καλά, είχα μία ανακατωσούρα. Μετά από δύο ημέρες μας είπε ο γιατρός ότι δυστυχώς δεν χτυπάει η καρδούλα του μωρού... Είχαν περάσει δύο μήνες, γιατί μεσολαβεί ένα διάστημα που πρέπει να περιμένεις για να το ξανακάνεις. Και στον τρίτο μήνα, εκεί που είχα πάρει λίγο τα πάνω μου με την ψυχολογία, πιάσαμε το μωράκι. Είδα ξαφνικά μία γραμμούλα στο τεστ εγκυμοσύνης, ουρλιάζαμε από χαρά» εξομολογήθηκε.

«Έχω δεχθεί σχόλια μίσους για την εμφάνισή μου αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να απαντάω, θεωρώ ότι μετά ανοίγεις δίαυλο επικοινωνίας με άτομα που δεν τα ξέρεις. Αν διαβάσω hate comments με επηρεάζουν, μου χαλάνε τη μέρα» συμπλήρωσε η Έλενα Τσαγκρινού.