Έλενα Τσαγκρινού - Ραγίζει καρδιές με την αποβολή της: «Πήγαμε για υπέρηχο και ο γιατρός μας είπε "δυστυχώς δεν ακούω την καρδούλα"»

«Έκανα απόξεση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού - Ραγίζει καρδιές με την αποβολή της: «Πήγαμε για υπέρηχο και ο γιατρός μας είπε

Η Έλενα Τσαγκρινού με τον σύντροφό της Dj Stephan δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Youtube όπου μίλησαν για την δύσκολη περίοδο που βίωσαν όταν έχασαν το μωράκι που περίμενα. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε μια αποβολή πέρσι τον Μάιο, ένα άσχημο γεγονός που κανείς δεν γνώριζε.

Λίγο μετά την πρόταση γάμου (δείτε βίντεο) το ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία το πρώτο του παιδάκι, ωστόσο όταν πήγαν στον γιατρό ώστε να ακούσουν την καρδούλα του, εκείνος τους ανακοίνωσε πως δυστυχώς δεν χτυπούσε.

Η εξομολόγηση Τσαγκρινού και Dj Stephan για την αποβολή

«Το θέμα μας είναι "αποβολή και εγκυμοσύνη", πως από το ένα στάδιο που ήμασταν ψυχολογικά σκατά, φτάσαμε να είμαστε πάρα πολύ καλά, σε πολύ καλό στάδιο, το τέλειο θα είναι όταν γεννηθεί το μωρό», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Τον περασμένο Μάιο, η Έλενα έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. Μάθαμε τα χαρμόσυνα με ένα τεστ εγκυμοσύνης... ήμασταν πολύ χαρούμενοι και πολύ έτοιμοι, είχαμε αποφασίσει να κάνουμε παιδί. Φύγαμε από την Αθήνα γιατί θέλαμε να κάνουμε οικογένεια», εξομολογήθηκε ο Dj Stephan.

«Ξεκινήσαμε μια πολύ ωραία μέρα, χαρούμενη με ωραία διάθεση και ήταν και καλοκαίρι και πήγαμε στον γιατρό για να ακούσουμε για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού. Ήμασταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι. Πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο, είχα βγάλει το κινητό να βγάλω βίντεο για να το ανεβάσω όταν το ανακοινώσουμε, περιμένουμε να ακούσουμε την καρδιά, περιμένουμε τον γιατρό να μας πει κάτι. Καρδούλα δεν ακούμε... Λέω γιατρέ όλα καλά;», συμπλήρωσε.

«Όπως ήμουν ξαπλωμένη και αγχωμένη, ο γιατρός δε μίλαγε, "παγωτό" και μας λέει, "παιδιά, δυστυχώς δεν ακούω την καρδούλα», αποκάλυψε η Έλενα.

«Νόμιζα ότι μας έκανε κάποια πλάκα. Μετά σκέφτομαι ότι αποκλείεται να κάνει πλάκα δεν είμαστε φίλοι. Ρωτήσαμε τι πρέπει να κάνει. Μας είπε ότι πρέπει να ρίξει το έμβρυο. Ήμασταν στην 7η εβδομάδα», είπε ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι ωστόσο προσπάθησε πολύ σύντομα να αποκτήσει παιδάκι και τελικά τα κατάφερε. Πλέον η Έλενα Τσαγκρινού δεν κρύβει την κοιλίτσα της.