Snik: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση - Η ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μια ανάρτηση που ξάφνιασε τους ακολούθους του έκανε ο Snik την Παρασκευή 15/3. Ο γνωστός τράπερ ανέβασε ένα Insta Story, από το δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και στον λαιμό του.

Η ανάρτηση του Snik από το νοσοκομείο

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Snik, δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπως μας έχει συνηθίσει (δείτε εδώ). Ωστόσο σήμερα δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι, και δείχνει τον γύψο στο πόδι του.

Δείτε επίσης: Snik: «Είμαστε φίλοι με τον Λιάγκα τώρα, 100%! Έχω αλλάξει...» - Έστειλε τα φιλιά του στο πάνελ του Πρωινού μετά το τέλος της διαμάχης τους

Οι δηλώσεις του για τον Γιώργο Νταλάρα

Η κάμερα του Πρωινού εντόπισε τον Snik με τις δηλώσεις του γνωστού τράπερ να προβάλλονται την Δευτέρα 22/1. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ο ίδιος η μία εξ αυτών αφορούσε στην πολύ πρόσφατη έκρηξη του Γιώργου Νταλάρα στις κάμερες (δείτε εδώ). Με το γνωστό λοιπόν ύφος, που απαντάει συνήθως ο τράπερ τόνισε, πως αφενός σέβεται τον Γιώργο Νταλάρα, αφετέρου δεν ήταν σίγουρος για το ποιος είναι - ρωτώντας μάλιστα αν ήταν εκείνος, που είχε σχέση με την Άννα Βίσση.

«Κοίτα, φωνητική δεν έχω κάνει μπορεί να είμαι φάλτσος - τώρα ο Νταλάρας τι είπε...Είναι ο Νταλάρας. Έχει χρόνια πίσω του, που τον σέβομαι, δεν είμαστε όπως είμαστε πέρυσι ή πρόπερσι. Έχουμε κάνει και εμείς λάθη, δεν είναι κανένας αλάνθαστος.

Δεν τα άκουσα αυτά για τον Νταλάρα, που μου λες. Έχω να τον ακούσω πάρα πολλά χρόνια! Είναι αυτός που ήταν με τη Βίσση; Ρε φίλε, άμα μου τον δείξεις θα τον καταλάβω», είπε ο Snik.

TAGS