Snik: «Είμαστε φίλοι με τον Λιάγκα τώρα, 100%! Έχω αλλάξει...» - Έστειλε τα φιλιά του στο πάνελ του Πρωινού μετά το τέλος της διαμάχης τους

«Περασμένα ξεχασμένα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Snik: «Είμαστε φίλοι με τον Λιάγκα τώρα, 100%! Έχω αλλάξει...» - Έστειλε τα φιλιά του στο πάνελ του Πρωινού μετά το τέλος της διαμάχης τους

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, όπως και ο Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησαν τον Snik στο αεροδρόμιο μετά από το ταξίδι του με την σύντροφό του στην Ταϊλάνδη και ο ίδιος, σε αντίθεση με άλλες φορές που έβλεπε φακό και έφευγε, στάθηκε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις.

Ο τράπερ στο παρελθόν είχε μία διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν επιθυμούσε να μιλήσει για το πρόγραμμά του, ωστόσο αφού οι δυο τους τα βρήκαν (δείτε εδώ την φωτογραφία με την αγκαλιά τους σε εστιατόριο), τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και έτσι ο ίδιος απάντησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις του Snik

«Είμαστε φίλοι με τον Λιάγκα τώρα, 100%. Έχω αλλάξει, παλιά έβλεπα κάμερα και δεν ήμουν ο μεγαλύτερος fan. Ο άνθρωπος ωριμάζει. Καταλαβαίνουμε από τα λάθη μας...», είπε για την σχέση του με τον παρουσιαστή και συνέχισε σχολιάζοντας την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision: «Αγαπώ την Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να τους πάει τρένο. Και εγώ θα πήγαινα στην Eurovision με ελληνικό τραγούδι, γιατί τα αγγλικά μου είναι Bαλκάνια, οπότε...».

Όσον αφορά στη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, επισήμανε: «Τον συμπαθώ πολύ τον Κασσελάκη να ξέρετε, έχουμε ξανασυναντηθεί από τότε (δείτε εδώ το βίντεο που βρέθηκαν για πρώτη φορά μπροστά μαζί στις κάμερες και τον ρώτησε για την παράταξή του), οπότε τα φιλιά μου και την αγάπη μου. Τα φιλιά μου και στο πάνελ. Περασμένα ξεχασμένα».

Αυτή είναι η σύντροφός του

Ο Snik εδώ και μήνες φαίνεται πως περνά μία πολύ όμορφη περίοδο όσον αφορά στα προσωπικά του, αφού έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μίας μελαχρινής καλλονής από την Αρμενία. Ο λόγος για την Marta Aharonian. Από την πρώτη στιγμή παρουσίασαν την σχέση τους στα social media και καθημερινά μοιράζονται τις στιγμές τους με τους ακόλουθούς τους, χωρίς να έχουν άγχος.

Πριν από μερικές ημέρες, λοιπόν, έκαναν ένα ταξίδι στην άλλη άκρη, φτάνοντας μέχρι την Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκιο και τα βίντεο από τις βόλτες τους και τα φαγητά που έτρωγαν στα εστιατόρια έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα από το προφίλ της αγαπημένης του τράπερ στο Tik Tok. Μάλιστα, σε ένα από αυτά, φαίνεται το φιλί του καλλιτέχνη στο μάγουλο της καλής του.

Δείτε επίσης: Η χλιδάτη ζωή με τα χιλιάρικα που ξοδεύει καθημερινά & τα ταξίδια - Η τρυφερή έκπληξη στην σύντροφό του για τα γενέθλια της