Ο Θανάσης Πάτρας ξεκαθαρίζει για το Mega Καλημέρα: «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μας κόψουν...»

«Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να πω αν είναι άκομψο ή όχι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/3, ο Θανάσης Πάτρας μαζί με το τηλεοπτικό του ζευγάρι στο Just the 2 of us, Φαίη Ρουμπίνη. Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων απάντησε σχετικά με τα όσα ακούγονται για το Mega Καλημέρα και την αλλαγή ώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό έχουμε δει την πρωινή εκπομπή του Mega, να μειώνεται μέρα με την μέρα. Για τις μικρές αυτές καθυστερήσεις, έχουν υπάρξει διάφορες αντιδράσεις. Πριν από λίγο καιρό ο Τάκης Χατζής πέταξε μια σπόντα στην Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με το θέμα, στον αέρα της εκπομπής.

Η απάντηση του Θανάση Πάτρα για την αλλαγή ώρας του Mega Καλημέρα

«Τίποτα δεν γίνεται, όλα καλά είναι τα πράγματα. Δεν ενοχλούν οι αλλαγές ώρας, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να πω αν είναι άκομψο ή όχι. Ό,τι γίνεται στα κανάλια είναι για καλό και υπάρχει πάντα κάποιος λόγος... Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να κοπεί η εκπομπή. Για να είμαι ξεκάθαρος, να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Είμαστε πάρα πολύ καλά, μια χαρά» είπε ο δημοσιογράφος.

H αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη για την απόφαση του σταθμού

Δηλώσεις, σχετικά με την αλλαγή της ώρας του Mega Καλημέρα, παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

«Ήταν μια απόφαση του σταθμού που δεν θα σχολιάσω γιατί δεν σχολιάζω ποτέ τις αποφάσεις του σταθμού που εργάζομαι και της εκπομπής που συμμετέχω. Δεν θα ασχολιάσω κάτι για την Ελεονώρα Μελέτη γιατί είναι αρχή μου να μην σχολιάζω τπυς παρουσιαστές ή τις παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάζομαι» ανέφερε αρχικά.

«Κάνω πολλά χρόνια αυτή τη δουλειά σχεδόν 25. Εγώ το θεωρώ κανιβαλισμό να μιλάμε για κοψίματα, να μιλάμε για ανθρώπους που θα χάσουν τις δουλειές τους, για ανθρώπους που θα έρθουν και θα πάρουν τις θέσεις άλλων. Αυτά θέλουν έναν χειρισμό πολύ προσεκτικό» πρόσθεσε.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω το παραμικρό που αφορά την εκπομπή και τον σταθμό είναι πάγια αρχή μου. Όλα θα πάνε καλά. Είμαστε αγαπημένη ομάδα και αυτή είναι η ουσία της δουλειάς μας. Να μπορούμε να είμαστε καλά και καλοί. Δουλεύω από τα 16 μου, νομίζω ότι αφού τα κατάφερα μέχρι τώρα θα συνεχίσω να πηγαίνω καλά.»

«Το κλίμα είναι πάντα καλό, έχω την ευλογία να έχω συνεργαστεί με ανθρώπους σε εκπομπές που είναι σπουδαίοι άνθρωποι και σπουδαίοι επαγγεματίες. Οι υπόλοιποι είναι φίλοι μου, εύχομαι να συνεργαστούμε κάποια στιγμή» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο: